diumenge, 16 de novembre del 2008

Open Natura Sant Quirze del Vallès (darrera pedalada)

Avui he participat en la darrera pedalada de l'Open Natura d'enguany, ha tingut lloc a St. Quirze del Vallès, la sortida i arribada s'ha fet al parc de Can Feliu, lloc bonic i adequat.
Abans de la sortida un representant de la Penya ciclista Mussolenca ha llegit un escrit molt emotiu en record de Jordi Seriola, veí i propietari d'una botiga de ciclisme d'aquesta localitat, mort en un fatal accident de trànsit el passat dissabte dia 8 d'aquest mes quan anava amb bici, va ser atropellat per un vehicle on el conductor anava begut. Serveixi aquest Retall com a record pel Jordi.
Tornem a la pedalada. Per a mi ha estat bastant dura, no pel quilometratge, uns 32 km, sinó pel desnivell, uns 850m de pujada amb un costant trenca cames, no hi ha hagut un tram pla, tot ha estat un puja hi baixa. Els camins i pistes per la Serra de Galliners han estat molt bé, sembla mentida que tant a la vora de Sabadell encara quedin paratges com els que hem vist, ha valgut la pena. Durant el recorregut hem gaudit de bones vistes en la llunyania de la muntanya Montserrat i de Sant Llorenç del Munt.
A l'arribada hem rebut la típica botifarra i truita amb pa amb tomaca, begudes i els obsequis de rigor.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola!

He trobat el teu blog buscant la gràfica de Sant Quirze, Gràcies ;) només comentar que per mi aquesta cursa també ha sigut molt més dura que l'anterior a Besalú, ( jo soc principiant i només he fet dos curses amb el tram llarg i ja he notat diferencia d'una a l'altre.... l'any que ve més! ) i la pròxima a la prehistòrica de la Roca del Vallès aquest diumenge, ens veiem allà!

Anònim ha dit...

jo tem-be i vaix participa a la curse llarga de 35 km. i vaig tarda 2`10 horas. Un recorregut una mica curt, segons el meu parer. Us diré que tinc 71 anys.

carlessol@gmail.com ha dit...

(1) Gràcies per mirar el meu Bloc, no se si podré anar a la prehistòrica.

(2) Si amb 71 anys trobeu el recorregut curt i el temps que heu fet és 2'10 digueu-me que mengeu o que feu per estar tant fort, no ho diré a ningú.
Salutacions !!!!