diumenge, 30 de març del 2008

1a prova de l'Open Natura 08

Aquest diumenge s’ha celebrat a la vila del Vendrell la 1a prova de l'Open Natura 08. Aquest tipus de trobades populars de btt tenen coses positives i negatives per a mi. Lo positiu és que m’ho agafo com una manera de conèixer altres llocs sense estar pendent dels mapes, dels trencalls o de quin camí tinc que agafar. El circuit està molt ben marcat amb cintes i cartells a les zones de perill. Hi havia tres circuits, un per la canalla per dintre del poble, un de curt d’uns 17km i el llarc d’uns 35 km.


Pagant una quota per participar et preparen un parell d’avituallaments i al final una bona botifarrada. Realment pensava que el paisatge a la vora del Vendrell estaria molt més malmès, com la majoria de llocs del litoral d’aquest país nostre, ple d’urbanitzacions, d’abocadors incontrolats i de gent que pensa que a la muntanya tot si val. Encara hem pogut passar per llocs molt bonics, per senders per dintre del bosc amb molt d’encant, pel poble de Sant Vicenç de Calders després d’una terrible pujada encimentada, per pistes amples rodejades de vinya, ha estat un bon recorregut.


La part negativa és el pedalar amb molta gent,massa per mi, a vegades alguns trams de camí és converteixen en una processó de gent a peu i d’altres potser massa ràpids ja que tu mateix agafes un ritme que no és el teu al estar introduït en una mena de cursa. Però soc jo mateix el que decideixo apuntar-me, per tant a callar i a pedalar.