dissabte, 31 de maig del 2008

Circuit Pirelli



Aquest dissabte he tornat al circuit de la Pirelli, aquesta vegada amb la dona ja que aquest estiu farem alguna ruta i cal agafar ritme.
Aquest circuit te una llargada de 1090 m, està a les afores de la ciutat i aprofita els carrers que envolten la fabrica de cables. Es un bon lloc per escalfar i entrenar els dies que no tens massa temps o aquests dies on la meteorologia no ens deixa sortir gaire. Evidentment es un circuit obert al transit, però si el fas a dretes, sempre girant cap aquest sentit, té molta seguretat ja que si ve algun vehicle el veus amb molta antelació. Per aquest lloc hi han passat i hi passen molts dels ciclistes de Vilanova per agafar fons.

2 comentaris:

CICLISMO NINJA ha dit...

Hola Carles un saludo cordial. Del circuito decirte q los martes y jueves a partir de las 6,30 entrenan las categorias de escuelas del Velo Club Sprint con el Paco Gálvez q los entrena. Me han comentado q para el año q viene el equipo de cadetes va a ser el meor de Catalunya. Un bravo por estas "anónimas" personas q hacen todo lo q pueden por el ciclismo de base. Un abrazo.

CICLISMO NINJA ha dit...

Se me olvidaba, el domingo hay carrera. A ver si mañana cuelgo el cartel. Lo organiza del Club Ciclista Vilanova.