dimarts, 3 de juny del 2008

Un tomb per Castellet i la Gornal













El terme municipal de Castellet i la Gornal és ampli, té uns 46 km 2, està a la ratlla de les comarques de Tarragona i Barcelona i a pocs quilòmetres del mar, la majoria del terme està ple de vinya, bosc i masies, això vol dir que té una bona xarxa de carreteretes i camins rurals per connectar tots els nuclis i els seus camps, entre aquestes nuclis es trobem : Clariana, Sant Marçal, Torrelletes, les Casetes, Castellet, la Gornal, Rocallisa, etc...

Aquesta zona plena de camins asfaltats és molt atractiva per fer amb bicicleta de carretera, tranquil·lament, mirant el paisatge i les seves masies.

Avui fent una volta d'uns 50 Km per aquesta zona he descobert la senyalització de les masies que té el terme municipal (unes 63) i que ha fet l’ajuntament.

Aquestes senyals estan integrades al medi, son de fusta i de colors gens estridents, no com en altres llocs on les posen de ferro, espero que durin.

Aquests indicadors són agradables a la vista i durant el trajecte amb la bici, vas descobrint els noms de les masies, és una manera de fer cultura i conèixer més el nostre entorn.

Bona iniciativa !!



1 comentari:

CICLISMO NINJA ha dit...

Quitando la parte del pantano q es peligrosa a veces, lo demás es muy tranquilo. La carretera del pantano habría q hacer algo para q hagan arcén o se le pueda denominar ruta ciclista con señales de aviso en algunas curvas sin visibilidad. La gente va follada en coche y entra a la curva q si hay algún ciclista se lo lleva por delante... Me ofrezco para diseñar un estudio.