dissabte, 4 d’octubre del 2008

Busca les diferències



Què us sembla ?
Podríem jugar al famós joc de les diferències entre aquestes dues fotos ?
O és que potser trobem més similituds que coses diferents ?
Dons si és així, potser és que ens trobem davant d'un altre possible robatori de les bicis del Bicing de BCN.
És evident que si agafem la bici de la dreta, li trèiem la pintura negre i li col·loquem els parafangs que hi falten, "et voilà" una Bicing !!
Aquesta foto la he fet aquest migdia no massa lluny del camp de futbol de Vilanova i la Geltrú i a uns 500 m de la comissaria dels Mossos. Estava aparcada dintre d'una finca privada i a la vista de tothom.
El passat mes d'abril en un altre Retall d'aquest Bloc parlava d'una altre bici trobada aparcada al centre de la ciutat.

2 comentaris:

CICLISMO NINJA ha dit...

Bon dia Carles, sobre el Bicing en Barcelona me comentan usuarios q no funciona del todo bien, resumiendo, no te puedes fiar por ejemplo para ir al trabajo. Lo q suele suceder es q los usuarios "bajan" de la parte alta al centro y cuando llegas a la estación igual no hay sitio para dejar la bici con lo q te tienes q ir a otras cercanas sin saber si hay o no sitio. A parte del mantenimiento de las bicis q no funciona del todo mal o q llegas a la estación y no puedes retirar la bici porq el sistema informático esta bloqueado. Sea lo q sea, creo, lo importante es empezar una iniciativa tan importante como esta para ir solucionando estos problemas pero a día de hoy el bicing "solo" sirve para darte una vuelta cuando no tienes prisa. Me comentan.

Txetxu ha dit...

Doncs, jo abans d'ahir vaig enviar un mail a atenció al client de Bicing, advertint d'una bici bicing, robada, sense parafangs i pintada de Blau a Hospitalet.
La veia cada día quant portava als nanos a Cole, agafada a un arbre.
Hem van contestant que gracies i que pasaríen a recollir i sembla que sí perque ja no hi es desde fa 2 díes.

Crec que hauriem de denunciar aquests casos.