dimarts, 14 d’octubre del 2008

Rampes dures i cireres de pastor.


Des de aquest Bloc intento explicar les meves sortides amb bici i a peu, a vegades barrejo coses per fer-ho tot més agradable, ja no hem dedico a fer molts km i disfruto fen coses curtes i simples, a vegades dures per a mi, gaudint del paisatge, de les coses i llocs que trobo a la vora de la carretera o del camí, fent fotos o simplement badant.
Suposo que per això part del títol del Bloc l'anomeno : i altres coses...
Aquesta tarda he agafat la bici de carretera i he anat fins a Olivella per Ribes, he pujat al cementiri que té unes rampes amb algun tram de més del 20% i que té una llargada des de el trencall que puja a Can Grau de 1km, feia molts anys que no hi pujava i ja no m'han recordava de la seva duresa, altres vegades hi havia arribat per muntanya amb la btt. Després he baixat fins el trencall i he pujat a Can Grau amb una llarga de 3'5 km i amb rampes dures, però variables.
Mentre anava pujant he vist a la dreta de la carretera varis arboços carregats de cireres de pastor, he pensat quina pinta tenen, al baixar pararé a agafar-ne !!! i al baixar així ho fet, he omplert el bidó de la bici i cap a casa, ja tinc les postres per demà. Total anar i tornar pel mateix lloc, uns 42km.

1 comentari:

CICLISMO NINJA I ha dit...

Cuidado Carles que parecen madroños. De pequeño me pillé una borrachera en el campo que aún me acuerdo. Ya pronto nos pasaremos a la mountain. Ya lo sabes, si los sábados por la mañana quieres salir dame el toque. Un saludo cordial.