dilluns, 15 de desembre del 2008

Càmera de vídeo GoPro

Seguint Blocs del món del ciclisme vaig trobar en el Bloc "JelmetCam" experience , del ciclista castellonenc Lorenzo Montón aquesta mini càmera.
Aquest noi és un especialista amb gravar les sortides que fa amb btt i dintre del seu Bloc podem trobar proves i comentaris sobre tot tipus de càmeres per gravar les nostres sortides.
En un retall parlava d'aquesta petita càmera GoPro, el vídeo que vaig veure hem va sorprendre per la seva qualitat (dintre qualitat-preu) i del seu gran angular.

Al veure el seu preu bastant econòmic la vaig comprar per Internet en el portal de subhastes Ebay, a una botiga de Chicago, al cap d'una setmana ja la tenia a casa. La càmera és molt simple, no té cap complicació, pots fer fotos i gravar, porta una tarja SD de 1G, la típica entrada USB per el PC i 2 piles petites AAA.
La gràcia és que va instal·lada a dintre d'una carcassa de plàstic hermètic de la qual surten petits accessoris per col·locar-la a la bici, al casc, al cotxe amb una ventosa, etc ...
De moment només l'ha he fet servir una vegada a la sortida de la via verda, els resultats semblen favorables, però vaig cometre l'error de no portar piles de recanvi i només vaig gravar un tros al principi.
El Manolo hem va fer una foto de la càmera en aquesta sortida i la té penjada en el seu Bloc.
Ja aniré explicant que tal funciona.

3 comentaris:

CICLISMO NINJA ha dit...

Yo la encuentro ideal para paisajes y movimiento. La exposición si se pudiera bloquear sería la ostia. Tengo un pequeño regalo para tu otra cámara. Un puño enroscable de una antigua cámara q creo te irá de coña encima la bici. Ya cambiaremos los calcetines que me "robó" el gato por esto. Hoy, no reiros, he intentado agregarle una marilla de puerta, de esas 180 grados, al móvil... no funciona. Pero, ya encontraré yo una cámara chapucera ya. A ver si los de la grupeta se estiran y me compran la GoPro pa´reyes...

Anònim ha dit...

Jo la tinc desde fa més d'un any, però la versió sense gran angular. Quant la vaig comprar encara no la tenien.
Segurament, per fer esports, és millor la de gran angular. La meva a vegades es queda curta.
Al principi estava molt emocionat, però despres et portes moltes frustracions.
Faig vídeos amb bici i amb esquís (i amb camell).
La puc portar al cap, amb unes cintes elàstiques tipus "frontal", en el casc (de bici i esquí), o en el manillar.
El 95% del que gravo, no serveix de res, doncs gravo el cel, neu a la càmera, etc. i no pots comprovar el que has gravat fins que no arribes a casa.
Jo porto piles recarregables, que són més sostenibles.
Quant fa molt fred (esquiant) les piles durant molt poc, i hi ha dies que no puc gravar quasi res.
Tot just al mes de tenir-la, un dia esquiant, es va fissurar la tanca de plàstic negre. Ara vaig amb molt de compte al tancar la càmera a la carcassa. Li vaig possar loctite, i encara aguanta.
A veure sí penges algun vídeo, no?
:-)
http://es.youtube.com/ernestvid

Anònim ha dit...

Per cert,... Bon Nadal!!