dissabte, 31 de gener del 2009

Dissabte, mal dia, sortida curta de BTT.


Aquest dissabte el dia estava molt gris i tenia pinta de començar a ploure, he anat a la plaça de les Casernes a veure si havia algú dels que havien quedat en aquest lloc, però la gent suposo que ha tingut mandra i no ha sortit. Al final he sortit sol a donar un tomb curtet, per estirar les cames, a més a més anava ploviscant i el dia no era gaire agradable.
He fet una volta clàssica, pujar pel Torrent de la Pastera, girar a la dreta cap a la Masia Cabanyes, carril bici del polígon de Masia en Frederic, cap a la Torre en Veguer, Solers, (aquí he fet una foto i no es veu el cim del Montgròs degut al mal temps), girar a l'esquerra cap a Xoriguera, baixar cap a la rotonda de Puigmoltó, autòdrom, cap a la dreta cap a Can Girona, golf de Sitges, els Colls i cap a casa.
Total 18 km i un dia gris, molt gris.
Aquest tomb pot servir per iniciació a la btt per molta gent, les úniques rampes dures les trobem a la urbanització de sobre del golf a Sitges i per dintre la pista de terra dels Colls.

1 comentari:

CICLISMO NINJA ha dit...

Tú si q sabes, ha sido el único momento del fin de semana q se podía salir. Oye, muy bien pensados los botones para ir a las diversas secciones. Muy buena idea.