diumenge, 18 de gener del 2009

Sortida Btt i prova amb la càmera GoPro

Aquest matí he sortit sol, he agafat la bici de muntanya i he anat a provar la càmera de vídeo GoPro.
He anat a fer un tomb clàssic, pujar cap a les Mesquites, el balcó, cap a la Casa alta, baixar cap el Pantà de Foix, aquí he agafat la carretera cap a Castellet, després he agafat la carretera de Clariana, m'he desviat cap a l'esquerra per agafar la pista voreja l'embassament per la Masia de la Creu i va a sortir a sobre de la presa del Pantà. M'he desviat al trencall del camí de la Font d'Horta ja que feia molts anys que no hi anava, surt un rajolí d'aigua i la zona està igual com la recordava. He tornat a casa per carretera, total 35 km.
A la pujada encimentada de la Casa Alta m'he trobat al Pastellé amb un grup de nanos del VeloSprint que anaven entrenant amb bici de muntanya. (Surten al vídeo)
Però lo important de la sortida és que he provat la càmera de vídeo GoPro sobre el terreny i passo a explicar lo que he notat :
Les piles duren molt poc. Les millor imatges s'agafen amb la càmera al pit o al cos del ciclista i les pitjors són les de sobre el manillar ja que és transmetent els bots i les pedres del camí, això ja no passa sobre asfalt ja que és llis. Per fer vídeos curts i amb format petit per PC està bé.

Aquí podeu veure un petit vídeo que he muntat i on es poden veure les avantatges i defectes.

1 comentari:

CICLISMO NINJA ha dit...

Me encanta esta cámara!!! ¿Tiene entrada de corriente AC/DC? Si tuviera se podría alimentar con unas baterias auxiliares. Una tarjeta de una Giga me dijistes q tenía para casi una hora de video... ¿es así? Esta claro q en terreno de piedra ha de ir puesta al ciclista. Falta alguna toma con la cámara en el casco o ya has hecho? La toma del pecho esta muy bien pero se alargan los brazos y parece q conduzca ET!!! Je-je... en carretera es genial. ¿Puedes controlar la exposición o es automática? A MI ME FLIPA!!!