dissabte, 14 de febrer del 2009

Darrera de la bona ombra d'en Rafa


Avui ha estat una sortida de les que jo anomeno atípica, total he fet 84 km i menys mal que no hem tornat amb el grup ja que hagués patit de valent.
M'explico : D'entrada hem sortit en Rafa i jo ja que algun
personatge s'ha quedat enganxat amb allò que fem servir per tapar-nos al llit , com es diu ? Ah !! Ja ho tinc els llençols.
Hem pujat les Colines , tranquil·lament, a l'arribar a la carretera de Vilafranca ens han agafat un grup de Vilanova força nombrós (Grupeta 1), hem girat a l'esquerra i tot seguit a la dreta per enfilar cap a Sant Sebastià dels Gorgs, i tot seguit ens han agafat un altre grup de Vilanova, per lo que sembla una escissió del grup 1, hem enfilat cap a Sant Sadurní, aquí en Carles Palacios a trencat la roda de darrera i pobre paio, segons el seu germà Antoni a tornat fins a casa amb Bus, nano quina putada.
Arribats a Sant Sadurní girem a l'esquerra per anara buscar el poble de Sant Per de Riudebitlles on hem esmorzat , aquí ja hi havia entaulat el segon grup, que en un acte molt solidari no ha esperat a un dels seus integrants (el de la roda) el lloc de l'esmorzar molt correcte, aquí hem fet petar la xerrada amb el Rafa, l'Antoni, l'Alex , un noi que no recordo el nom i el Julio (ell de petit es menjava les figues de la figuera del meu pare).
Després amb la panxa plena hem tirat avall a buscar la carretera de Igualada, girem a la dreta per Les Casetes d'en Raspall per anar a buscar el poble de Guardiola, aquí en Rafa i jo hem abandonat el pilot ja que el ritme era un pel fort per a nosaltres, hem tirat per dintre Guardiola per anar a buscar una carretereta estreta i tranquil.la que ens du a davant mateix de La Granada, d'aquí cap a Vilafranca , Canyelles, Ribes i Vilanova.
Aquest Retall l'he anomenat
Darrera de la bona d'en Rafa per un motiu molt important, al final he arribat molt just i gràcies a ell que ha afluixat el ritme i a la seva hombra he pogut arribar bastant bé a casa. Rafa gràcies !!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

No hay de que Carles, yo salgo a disfrutar de la bici y cuando hay que sufrir se sufre.
Rafa.

alex zulo ha dit...

Hola Carles !!
Llàstima que no hagueu vingut fins al final , pero si era el primer dia que sorties amb la de carretera , potser si que s'anava una mica massa depressa.
La Roda del Rafa , ja ho sabem , de les mes segures.
Al ladron de figues habrà que tallar-li les mans , jajaja !!!
Avui potser t'hagues agradat mes , ha estat mes tranquila.

CICLISMO NINJA ha dit...

El personatje soc jo... ya me han contado q se iba un pelin massa rapid. Si es queeeeeee, no se os puede dejar solos!!! Nada-nada, habrá q hacer subgrupetas a petit comitè. Habrá q hacer carnets de randoners, esta visto. Hay gente q viene a romper las grupetas, mira, se lo pasan bien. Nada-nada, el tiempo pone a cada uno en su lugar y por supuesto nadie te obliga a ir mas rápido de lo q quieras ir... así q ya haremos nuestra grupeta y a acumular kilómetros, q es de lo q se tarta a estas alturas de temporada. Si os sirve de consuelo,a la vuelta les he pegado un par de palos en el pantano. Perdonad por quedarme dormido. La semana q viene hay carnaval, no creo q salga así q ya hasta dentro de 15 dias, SALUT!!!