dissabte, 28 de març del 2009

De Sant Critòfol a Sant Gervasi i "tiro por que me toca"


Avui ha fet un dia molt dolent, els carrers mullats i a punt de ploure, no estava el dia per anar a fer km per la carretera ni pels camins.
Hem decidit, la meva dona i jo que quedar-se a casa era de covards, hem agafat les btt i a rodar !!!
Sortim a les 9'30h del garatge i comença a ploure (llei de Murphy) , amb més valor que ganes hem enfilat cap al passeig marítim i vinga, amunt i avall, de Sant Cristòfol a Sant Gervasi. El tomb té 5'500 km, pujant a Sant Cristòfol, girant a l'esquerra i baixant pel carrer del darrera, agafar el passeig fins a Adarró, passar per sota el pont de la via, pujar a Sant Gervasi per darrera, fins l'aparcament, pas sota la via, platja, amunt i avall per tornar a fer cap al passeig i hagí hem fet uns 25 km, tranquils, mullats i bruts, però contents d'haver fet una sortideta junts, cosa que ja tocava.

1 comentari:

CICLISMO NINJA ha dit...

Molt bè, clar q si, quedarse a casa? Home si ets un tullido com jo i amb la baixa es clar però amb cames i potes, son bones les garrofes... ben fet. Jo he fet amb rodillos aquesta setmana tots els dies un hora i mitja... suau es clar. 150 kms aproximadament amb sillin nou. Tins el gluteo guapo-guapo.