diumenge, 8 de març del 2009

Open Narura del Vendrell, 1a prova 2009

Diumenge matí, la bici al cotxe, la família i cap al Vendrell que hi falta gent.
Avui comença l'Open Natura 2009, la primera prova ja fa uns anys que comença en aquesta vila, queda a la vora de casa i fa de bon anar-hi.
La gent ha arribat d'hora, es veu que hi ha ganes de començar l'Open d'enguany, hi ha ciclistes de tot tipus, els pros amb ganes de guerra, els que comencen, els que van amb família, la canalla, els veterans, en aquestes proves tots tenim el nostre lloc, es comencen a formar les primeres cues per recollir els carnets, els mallots, els dorsals, potser falta més gent a les taules o una mica més de rodatge perdut en aquest llarg descans des de la darrera prova de l'any passat.
La inscripció ja feia dies que estava tancada, això assegurava una gran participació, 800 ciclistes de muntanya per camins, són molta gent, però entre els que fan el circuit curt (uns 20km), els del llarg (42 km) i la diferència de nivells ha fet que no es produeixin embussos i la marxa ha estat fluida.
La sortida ens ha portat pels carrers de la ciutat fins a les afores, de seguida hem enfilat cap el circuit de Idiada a l'Albornar, aquests primers km han estat molt ràpids ja que el terreny ho permetia, al km 18 hem trobat el 1er avituallament al poble de Masarbonès, hi hem arribat en forta pujada. Begudes, galetes, fruita i baixada cap a Bonastre, després fortes pujades i baixada llarga per arribar més tard a Albinyana per anar a buscar el segon avituallament al km 33, a continuació i per camins trencacames hem enfilat cap el lloc de sortida. En total hem fet uns 700m de desnivell positiu i 42km.
A l'arribada la típica botifarra i truita i els obsequis de rigor.
El dia ha estat calorós i tot estava ben marcat i sense cap perill.
Felicitacions pels organitzadors.




1 comentari:

CICLISMO NINJA ha dit...

Molt bè Carles, estas en forma, como nunca!!! Has cambiado la entrada, te veo activo, sigue así... dales caña y enseñales, a ver si aprenden alguna cosa de un SEÑOR dentro y fuera de la bicicleta.