diumenge, 26 d’abril del 2009

Open Natura Sant Gregori (Gironès)


Avui s'ha celebrat la 2a prova de l'Open Natura a la vila de Sant Gregori, comarca del Gironès.
Aquesta prova de btt enguany a sortit d'un lloc preciós, la Vall de Llémena.
L'Open consta de 3 tipus de recorreguts a escollir, un de molt curt per la canalla, un de mig d'uns 20 km i el llarg que aquest cop ha estat de 34 km i d'uns 850 m de desnivell acumulat. El recorregut ha passat per pistes i corriols, per indrets plens de natura, hem travessats rius, alguns a peu i amb aigua fins el genoll, hem gaudit de dos avituallaments, un en el km 15 i l'altre en el 25.
El dia pintava plujós, hem sortit de Vilanova semi convençuts de que ens mullaríem, hi hagí ha estat. La sortida l'hem pogut fer en sec, però mica en mica s'ha anat tapant i cap al final de la prova a caigut un petit diluvi, els senders s'ha convertit en petits rius i el fang ha fet acte de presència, hem quedat nosaltres i les bicis totalment marrons i xops. Menys mal que ens hem pogut dutxar a les instal.lacions del camp de futbol.
Abans de començar a plore he enfilat una trialera de baixada, les pedres estaven humides, la bici a relliscat i he acabat per terra, la meva cama esquerra a parat el cop i ha quedat força tocada, rascades i dolor, he estat una estoneta caminant i al final el dolor ha marxat i sant tornem-hi.
El diluvi ens ha fet ser més prudents i baixar amb precaució.
Al final la típica truita amb botifarra i begudes ens han fet passar tots els mals. Com sempre bona organització i bon recorregut.




7 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Carles,veig que t´ho has passat be en aquesta sortida malgrat la teva dolorida cama docs es molt interessant coneixer altres indrets del nostre pais.Fa una quants anys també vaig anar a forces padalades que es deia Gran Fons de l´Open Natura de recorregus llarcs de 60 a 100 km.,la clássica Gòsol-Berga,la Berga-Berga,Manresa,Andorra,la del Cabrerés,Platja D´aro,la Selénika etc i ens ho passabem força bé,també cal dir que herem mes joves i entrenabem molt per aconseguir aquelles ¨gestes¨.Endavant i ja saps que m´encanta el teu bloc.Sergi Batlle

carlessol@gmail.com ha dit...

Hola Sergi, encantat de tornar a saber de tu.
Tens tota la raó abans erem més joves i entrenàvem més. Jo també havia anat a algunes de les pedalades que comentes, però ja no estic per tants km, evidentment intento gaudir de l'entorn en distàncies més curtes, lo important és anar sortint no sigui que ens rovellem.
Recordo una Gósol-Berga sota la pluja, la 1a Berga-Berga amb poca gent,una Selénika molt llarga i amb poc desnivell (amb van regalar uns pantalons curts que encara els tinc)i la Cabrerés amb les seves interminables cues, etc ...

carlessol@gmail.com ha dit...

Hola Sergi, hem podries passar el teu mail ??
Vols venir a fer la via verda de la Terra Alta el proper dia 9 de maig ??

Anònim ha dit...

Que modest que ets quant dius que no fas gaires kms,si hi ha cops que surts 3 dies a la setmana i fas sortides de +de 100km per carretera!!!Si,les cues de la Cabrerés,l´ultima que vaig anar,60km de fang,varem acabar reboçats com croquetes i els 15km finals sense frens perque el fang es va menjar les pastilles i vaig destroçar les llantes!Gracies per l´invitaciò de la via verda peró l´hi fet ja 3 cops,a més estic a l´atur fa temps i de moment res de gastos extres, que la cosa pinta malament.sergibatlle1@hotmail.com

Rodacorriols ha dit...

Hola Carles,
Soc seguidor dels teus blogs i ”un malalt de la bici en general”, usuari habitual d’un tándem. Hem coincidit a les dues proves de l’Open Natura 09, nosaltres anàvem amb el tàndem i no ens hem creuat. Segur que t’haguéssim reconegut per la bici. Tambe ens ho passarem molt bé, quins entorns, que verd tot. El recorregut divertit, un pel perillos com bé dius ja que patinava força. Varem fer la curta, finalment 22km, just arribar i fer la primera musegada…. xàfec. Va ser divertit tot plegat. Molt guapos els blogs. Ens veiem pels camins. Ferran

carlessol@gmail.com ha dit...

Hola Ferran. Soc Carles Soler de Retalls de bicicleta...
Encantat de que hagis trobat el meu Bloc i hagis fet un comentari en el Retall de l'Open Natura de Sant Gregori.
Com ja deus saber jo també tinc un tàndem i he vist que tens posat un enllaç de Tàndem Total en el teu bloc.
Jo no us vaig veure ja que vaig fer el recorregut llag, però curiosament la meva dona estava a l'arribada i us va veure entrar i us va gravar una mica en vídeo (casolà).
Si vols enviar-me alguna foto i una mica
d'escrit us col.locaré al Blog Tándem Total amb el trocet de vídeo.
Salutacions i a rodar.

Rodacorriols ha dit...

Hola Carles. Fet t'enviem l'escrit i alguna foto. Ens fa grácia veurens en el vídeo.