dissabte, 25 d’abril del 2009

Títol de la pel.lícula : 125km o el retorn d'en Manel

Avui dissabte hem fet una sortida més llarga, és moment de començar a fer km, la gent del grup té objectius clars, uns la Quebrantahuesos, altres l'anada i tornada a Andorra, altres com jo hem conformo amb poc, de moment la meva meta és anar rodant, el juny fer la marxa de les 3 nacions a Puigcerdà i anant participant a proves de btt ja que m'agrada anar-ho combinant.
Avui també ha estat un dia important pel grup, ha tornat amb nosaltres en Manel, s'està recuperant bé d'una intervenció a la vista, ens ha acompanyat fins el trencall de Font-Rubí per anar a trobar-se amb el grup dels Tusinus del que també en forma part, Neng Benvingut !!

A la sortida hi érem: El Marín, en Josep, Coco, Rafa, Manel, Vicenç, Jaume Simó, Àngel, Alex i jo. Hem enfilat cap a Vilafranca, La Granada, Puigdalber, Sant Quintí, La Pobla de Claramunt (esmorzar), Carme, Sta. Maria de Miralles, La Llacuna, St. Marti Sarroca, La Bleda (per l'interior), Vilafranca, Canyelles i Vilanova, total 125 Km.

Coses a destacar :
El retorn d'en Manel.
No hem caigut de miracle en Marín i jo, fent "el afilador" , he descobert que tinc bon equilibri.
En Manel ens ha deixat i hem quedat nou.
Bon esmorzar a La Pobla.
Pujada al Coll de la Llacuna per darrera.
Molt vent de cara fins a Vilanova.
A Canyelles ens deixent en Rafa, el Coco i el Josep ja que van direcció Sitges.
El dièsel d'en Marín.






1 comentari:

CICLISMO NINJA I ha dit...

No veas la salida!!! Si q ha hecho viento. Gracies per les teves paraules. Un plaer. Ens veiem al Montseny? Crec q tens excursió amb la familia oi? Una abraçada, saltimbanqui!!!