dimarts, 19 de maig del 2009

Coll de l'Arca i equipació nova

Aquesta tarda he sortit amb la intenció d'anar a pujar les Ventoses i tornar, he sortit d'hora, després de dinar i he enfilat carretera del Pantà per anar cap a Sant Jaume del Domenys on comença la pujada de 8 km.

Sortir per la tarda no té res a veure en sortir pel matí, sempre hem trobo més cansat, suposo que degut a treballar pel matí i no està tant predisposat a sortir com en un dissabte o diumenge que t'aixeques fresc.
He entrat en la dinàmica de sortir més sovint, aquest any m'he marcat alguns objectius que poden semblar simples per altre gent, però que per mi són importants, com combinar curses de btt i participar en alguna marxa de carretera, entre elles la de les tres nacions a Puigcerdà. També tinc que reconèixer que la combinació btt i carretera no afavoreix la meva preparació, ja que vaig trencant el ritme constantment entre canvis de bici i de terreny, però que tinc que fer si m'agraden les dues modalitats !!

Avui he aprofitat per estrenar roba nova, la roba del club que sóc soci fa més de 25 anys, la Unió ciclista Vilanova, feia molts anys que no tenia roba del club, enguany fan 30 anys i m'he animat a comprar la equipació. Semblo un nen amb sabates noves, quina gràcia !!

Be torno a la descripció de la ruta. Arribo a dalt de les Ventoses una mica cansadet, no he pujat gens bé per al meu gust, m'han passat alguns ciclistes, però jo al meu ritme i anar fent. A dalt eren les 5 de la tarda i el dia radiant, he decidit tirar avall cap a Aiguaviva i pujar el Coll de l'Arca per darrera, amb rampes molt dures, hi ha un cartell del 13%, penso que hi ha algun tram que puja més, conclusió rampes dures i no massa llargues, d'aquí ja tiro avall cap a la Bisbal i torno pel Pantà, total 76 km .

2 comentaris:

alex zulo ha dit...

bona sortida carles , el coll de l'arca encara que per darrera es dels que fa mal !!!
i lo de anar combinan btt i ruta , potser no es ideal , però mentres disfrutis .... que nos quiten lo bailao ....

Mister Shatarrero ha dit...

Bona sortida i el dia explendid. Jo tambè estrenaré la roba a la Marxa de l´Aigua del diumenge. Espero q si es la marxa de l´aigua, plogi una miqueta, no?