dimarts, 26 de maig del 2009

"Dos hombres y un destino"

Aquest podria ser el títol de la pel·lícula de la sortida d'avui.

"Dos hombres" El Rafa i jo.
"Un destino" Coll de la Creueta (1888m), Collada de Toses des de la Molina (1800m) fàcil des de la Molina, Coll de la Merolla (1090m) i un núvol negre que ens a anat perseguit tota l'estona i que de tant en tant a deixat alguna gota i que al final hem pogut despistar.


Que bonic és poder sortir amb bici un dimarts. Encara que sembli increïble el Rafa i jo treballem, lo que passa és que avui hem pogut fer festa de les nostres feines.
Hem anat fins a Guardiola de Berguedà amb cotxe, un cafè, una pasta, descarregar les bicis i tot seguit hem enfilat cap a La Pobla de Lillet, després Castellar de N'Hug i cap al Coll de la Creueta, coll llarg d'uns 21 km i sense rampes complicades, excepte al començament i sobre els km 15 al 18. A dalt encara i ha clapes de neu, petita parada per les fotos i fer un pipi, tot seguit ens dirigim cap a La Molina, girem a la dreta per empalmar a dalt de la Collada de Toses.
Aquí comença una llarga baixada de 26 km fins a Ribes de Freser on esmorzem un entrapà que ens alegra la vista i l'estómac. El dia està negre, el núvol ens ve al darrera i enfilem cap a Campdevànol, girem a la dreta per agafar la carretera que porta a Gombrèn i al Coll de la Merolla amb un 15 km de pujada des de Campdevànol, amb alguna rampa dureta, però molt portable.
A partir d'aquí ja comença la baixada, salvant alguns trencacames fins al punt de sortida de Guardiola.
En total 108 km amb uns 2000m de desnivell acumulat, bona ruta i bona companyia.






3 comentaris:

Anònim ha dit...

Yo lo titularia LA P... NUBE NEGRA Y EL AUTOBUS FANTASMA. Que caaabrooonnn Tu ya me entiendes.
Buena salida neng.
Rafa.

alex zulo ha dit...

Ostres dues Creuetas en 7 dies , caram !! per no dir collons !!
molt be nois !! feia fresqueta no ??
gran titol !!

CICLISMO NINJA ha dit...

Por lo menos habreis subido fresquitos y bien, ya me ha dicho Rafa q un cuarto de hora menos q el otro día!!! La verdad es q poder ir un martes a lugares tan bonitos como la Molina ys su alrededores no se paga con dinero. Es lo qte vas a llevar Nengg de esta vida: un bonito Powerpoint!!!