diumenge, 10 de maig del 2009

Per la Via verda, entre Vall-de-roures i Xerta.

Avui dissabte hem anat a fer un tram de la via verda entre Terol i Tarragona, aquesta via té tres noms depenent de les comarques per on passa, el primer tram és l'anomenat Val de Zafán (Terol), el segon és el de la Terra Alta i el darrer és el del Baix Ebre.
Hem sortit de Vilanova en cotxes 12 ciclistes per anar a fer la ruta, però paradoxalment nomes l'hem fet 9 persones. Pregunta ??, i els altres tres ?? Dons no eren persones, així de clar !! , les persones no arriben a Xerta amb cotxe i s'acaben emprenyant com a nens petits, pel motiu que nosaltres anàvem massa ràpids en cotxe i aparcant a 100m de nosaltres i s'en van pel seu compte, ridículs.
Parlem de la nostra sortida en bici que és lo que interessa. El grup el formàvem, l'Eli, en David, Roger, Salvador, Rafa, Marín, Julio i el seu fill i jo mateix.
Ens han pujat fins a Vall-de-roures on esmorzat, aquí el Rafa ens ha mostrat com es baixa de la bici amb una relliscadeta sobre la dura terra. Tot seguit hem començat la pedalada en direcció el poble de Cretes, passem el riu Algars que fa frontera entre l'Aragó i Catalunya, aviat ens trobem l'estació d'Arnes-Lledó, passem per Horta de Sant Joan, Bot, Prat de Compte i arribem a la Fontcalda, aquí fem una parada per fer un most i reparar una punxada, al reprendre la ruta passem el riu i tenim remullada de l'Eli i el David que al travessar, el verdet del terra els fa relliscar i plans a l'aigua.
Tornem a pujar a dalt de la via i enfilem cap a El Pinell de Brai i tot seguit cap a l'estació de Benifallet a tocar de l'Ebre, de sobte ens trobem la via tallada per obres i hem de continuar un km per la carretera, però tornem a retrobar la via verda i arribem a Xerta sense cap problema.
Tot seguit ens hem dirigit cap el poble cap a dinar a l'Alberg Assut, paella i fideuà.
Ha vingut a dinar amb nostres en Manel, ell a fet una ruta dura amb bici de carretera i ha aprofitat la sortida per compartir dinar i ens ha ofert la seva companyia fins a Vilanova en cotxe.
Ha estat una sortida divertida i amb bona companyia.






Després de dinar, amb la panxa plena !!

3 comentaris:

CICLISMO NINJA ha dit...

GENIAL!!!

Vicenç ha dit...

Enhorabona pel video, la veritat que m'agafen ganes de fer una via verda...

CICLISMO NINJA ha dit...

Jo crec q es el millor video de la via verde q existeis. Sense peloteisme ni res de res. Les imatges de la goPro i inclus a dins del tunels son genials. Bona feina i molt bona edició.