dissabte, 13 de juny del 2009

Hem pujat Begues, ha estat lo de menys !!

Avui hem anat cap a Begues, aquest any encara no hi havia pujat. Avui hem sortit tres , en Coco, el Josep i jo. He passat a recollir-los per Sitges a les 7'30h, avui ells ha pogut dormir una mica més ja que sempre sortim de Vilanova.
Hem passat per les costes per coronar la Maladona a bon ritme, a l'arribada a Castelldefels hem anat pel passeig marítim, a aquesta hora està molt tranquil, fins a Gavà mar.
En el títol del Retall dic que ha estat lo de menys, evidentment la pujada a Begues sempre es fa dura encara que tingui un descanset al km 5, he pujat be, amb el Josep, el Coco ha marxat de seguida per endavant, realment està molt fort, ara ha tornat de fer bicicleta amb un grup de gent per Astúries i Cantàbria, s'ha fet un fart de pujar ports, entre ells el gran Angliru, ha fet més de 9000 m de desnivell, que es diu ràpid.
Pujar Begues ha estat lo de menys, ja que la ruta entre la calor i lo trencacames s'ha fet més dura després.
Hem arribat a Begues i he fet la foto a la Mulassa que hem va comentar el Manel, hem parat a esmorzar a Olesa de Bonesvalls, un fantàstic entrepà de truita i un gran gos que ens vigilava les bicis.
De seguida i amb la panxa plena hem enfilat cap a Avinyonet, hem girat a la dreta per la general fins el trencall a l'esquerra per pujar als Casots, per la banda fàcil es puja millor, hem baixat cap a Sant Sadurní, d'aquí cap a Torrelavit (idea del Coco) ja que la primera idea era tirar cap a Vilafranca. Aquí ens hem equivocat de carretera i hem anat a visitar Can Rossell, indret molt bonic i per una carretera de color gris amb ratlles blanques i vinyes pel costat, "verdad Coco !! "
Hem tornat avall ja que no hi havia sortida i en el proper trencall a l'esquerra hem girat per agafar direcció al Pla del Penedès. Abans d'arribar-hi hem tornat a girar a l'esquerra cap a Cal Avi, direcció Lavern, Sant Sebastià dels Gorgs, Sant Cugat de Sesgarrigues, un troç de general direcció Vilafranca i de seguida hem girat a l'esquerra per agafar la carretera de Sant Pere Molanta per començar a pujar les Colines, a dalt hem fet una cola ja que el dia ha estat molt calorós i ens ha ajudat a arribar a casa, jo realment he arribat rebentat, la volta s'ha m'ha fet dura, sobre tot el troç de Torrelavit fins el començament de les Colines, ha estat un trencacames amb constant repexons, al final després de la cola m'he refet una mica.
Total 123 km amb uns 1500 m de desnivell.





1 comentari:

CICLISMO NINJA ha dit...

El peu del Josep que tal va anar? Bona surtida, dura i amb molta calor!!! Bon entrenament i mijor companyia. Estem pensant en fer un esmorçar de germanor el dissabte després de la QH i Tres Nacions per recuperar l´esperit de la Grupeta. Ja parlarem!!! Tinc la OREGON K3, la vaig trobar per 75€, faré la QH en video, a ver que tal es!!!