dimecres, 29 de juliol del 2009

Hybrid bike in Garraf

Acabada la temporada dura de carretera, hem venen de gust fer rutes i sortides fora de lo normal, anar combinat asfalt i terra, sense agafar corriols ni trialeres, coses per anar fent amb la bici hibrida i sense preses, anar descobrint i retrobant llocs.
Evidentment no descarto la btt, però és per altre tipus de camins.
Aquesta tarda he fet una d'aquestes sortides, de les que no cal la btt, ja que no vull, ni puc arriscar per camins difícils ja que no porto suspensió en aquesta bici, els pneumàtics són de 700x35 tipus ciclocròs, prims comparats amb una de muntanya. Combinar rutes amb aquesta bici m'agrada ja que puc treure-l'hi un bon rendiment per asfalt i ciment (més que una btt) i per les pistes de terra es defensa força bé.
He sortit cap a Ribes per la carretera vella, la de Solers, he agafat el trencall de la masia de la Serra i aquí ja he fet una descoberta, el Plan E d'en Zapatero ja ha actuat, a sota mateix d'un cartell enorme de 4x3 amb la publicitat de l'estat, empresa constructora i actuació, comença l'asfaltat del camí que puja fins a la masia del Montgròs, han encimentat uns 600 m d'aquest camí amb l'excusa barata de accedir en cas d'incendi (això diu el cartell), aquesta pista de terra estava impecable i el cartell de xapa que han col.locat al costat d'una vinya canta com una "almeja". Aquests cartells tenen que estar col·locats al lloc uns 2 anys (bona propaganda política i bon trasto)

He pujat fins la masia per mirar el lloc on s'acaba dit ciment i efectivament no continua , però quina casualitat que justament al costat hi ha l'entrada d'un camp de tir, baixant m'he creuat amb tres cotxes i de seguida he vist l'entrada oberta i els trets de les escopetes, bona feina ZP !!
He continuat en direcció a Ribes pel costat de la central de la llum i de seguida a l'esquerra hem trobo l'entrada de la pista-carretera que puja al Montgròs que fa molts anys estava asfaltada i ara està impracticable, he pensat mals guanyats diners gastats en la pista anterior, aquí si que feien falta i res de res.
Bona gestió de l'ajuntament de Ribes !!

M'estic escalfant jo solet !!

Bé, continuo amb la ruta.
Tiro cap a Can Ramonet (ara casa rural) i baixo cap a la riera de Begues a tocar del cementiri de Ribes, giro a l'esquerra i vaig cap al poble, enfilo el Carrer del Pi amunt, fa molts anys aquest carrer era la carretera per anar a Olivella i sempre hi passàvem. Continuo cap a Can Lloses i en forta pujada arribo a Ca l'Almirall, agafo la pista de terra d'entrada del Parc del Garraf, passo pel costat d'una bassa d'aigua pels incendis, amb molt poca aigua per cert, arribo als 4 camins i baixo cap els Masets, passo per la masia de la Fassina i hem surten una família de perdius que caminen al costat meu, menys mal que no soc caçador, aquí comença una forta pujada fins el coll de la Fita, passo per la masia del caçadors i baixo cap a Mas Alba, d'aquí cap a buscar la carretera de Puigmoltó abans passant per Can Quadres i "los viñedos" , carretera i cap a casa.

Total 30 km per pistes de terra i asfalt i amb molta calor.










7 comentaris:

CICLISMO NINJA ha dit...

Esta mañana he salido yo con la BTT con ruedas lisas. 26 x 1,50 (supongo pulgadas) y es super cómodo poder transitar caminos ciclables, asfalto y tal tranquílamente. Esta va a ser mi apuesta para este invierno pues creo q con el desprendimeinto de retina se me han acabado trialeras y piedrolos bestias. Además, con las lisas le puedo meter los rodillos y ahorrarme el spinning del Parc del garraf. Solución redooondaaa!!!

Vicenç ha dit...

Tens raó Carles, la carretera comença a fer una mica de mandra. A veure si quedem un dia i em portes a coneixer camins de la zona (que no siguin trialeres), em ve molt de gust començar a fer btt una mica en serio.

Anònim ha dit...

Alguien conoce alguna ruta por el Pirineo en btt ???
Podriamos ir a pasar un dia.
Rafa.

CICLISMO NINJA ha dit...

Rafaliinnnnnn, ¿cómo tas? Yo paso de trialeras, por el ojo pero no hay problemas, uno se baja cuando lo ve crudo y yas ta... ¿tú te imaginas con la q esta cayendo, caerte y romperte la clavícula por hacer el Giripoihas y estar de 2 a 3 mses de baja como estan los empleos??? NO SEMOS PO-FESIONALES. NI GANAS!!!

Vicenç ha dit...

Eiii Rafa, que tal? Lo que esta guapo en el Pirineo es pillarte en La Molina el bike park...tengo muchas ganas...pero este año ya no me da tiempo...saludos

Anònim ha dit...

Que es eso del bike park ???
Rafa.

Penedesfera ha dit...

Hola Carles,

Et comunico que el setmanari L’Extra ha publicat aquest apunt amb l’enllaç al teu bloc, seleccionat entre els més llegits i valorats del Portal de la Penedesfera www.penedesfera.cat, la comunitat de blocaires de l'Anoia, l'Alt i el Baix Penedès i el Garraf.

Aquesta és una iniciativa de L’Extra, la qual ajudarà a la difusió i promoció del contingut del teu bloc en particular, i del fenomen blocaire en general.

Salutacions i enhorabona!

Daniel García Peris
www.danielgarciaperis.cat