dilluns, 17 d’agost del 2009

Amb vaixell i bici pel Danubi



Ahir vàrem tornar del viatge de 9 dies entre Passau (Alemanya) i Viena (Austria) en vaixell i 5 dies de ruta resseguint el Danubi amb bicicleta. Està ple de carrils exclusius per les bicis i molts ciclistes, tant turistes com gent del país es desplacen amb elles.

Les etapes han estat :
Diumenge 9 : Passau - Obermühl 53 km
Dilluns 10 : Linz - Grein 70 km
Dimarts 11 : Grein - Melk 56 km
Dimecres 12 : Tulln - Viena 35 km
Divendres 14 : Krems - Emmersdorf 40 km

Hem fet i hem tingut una mica de tot, calor, un dia de pluja, boira, paisatges espectaculars, pobles pintorescs, gastronomia típica de la zona, idioma i cartells amb alemany, cervesa, molta i molta cervesa, visites culturals com la del Camp de concentració de Mauthausen on et salten les llàgrimes de veure els horrors fets pel nazis, visita al museu de la bicicleta del poble de Ybbs , visita a la monumental Viena amb pujada a la noria inclosa.
La bici que hem va tocar tenia el número 69 ... fantàstic !!












2 comentaris:

CICLISMO NINJA ha dit...

Tiene muy buena pinta, ya nos contarás que tal la estancia, el idioma y el ambiente. A mi mujer y a mi nos gustan los "cruceros" asequibles a cualquier economia, claro.

alex zulo ha dit...

Ey Carles !!! Peazo Vacasions nanu !!

Fa 5 anys quan començava amb això del gusanillo de la bici , també vam llogar unes bikes , per pasejar per Viena i en un d'aquells carrers en baixada se'm va fotre la roda del davant a dintre del rail del tranvia , i em vaig fotre una galeta espectacular , jajaja !!!! quin record !!!
Que tindrà Mauthaussen que tots hi anem a parar !!!! EL que mes em va impactar va ser el silenci que hi havia dins el camp !!!! tot i que estava ple d visitants , buenu i els forns , i les GAZKAMMER , i un lletrero a l'entrada del poble que ficava "Macdonald's Mauthauseen" acchhg quin poc tacte collons !!! jajaja !!!