dissabte, 1 d’agost del 2009

De Vilanova a L'Arboç amb Btt

Matí de dissabte, 1 d'agost, 7 ciclistes amb l'objectiu anar a l'Arboç a esmorzar.
Avui ens hem retrobat un bon grupet per sortir per camins amb les bicis de muntanya, ha estat un petit reagrupament de gent que feina temps que no sortíem junts, hem sortit en Rafa, Marín, Vicenç, Josep, Manel, Mario(amic) d'en Manel i jo. Hem fet un tomb bastant clàssic, però amb l'allargament d'anar a esmorzar a l'Arboç.
Dintre de les coses curioses cal destacar un lloc increïble que ens ha ensenyat el Manel al mig de l'Arboç, El cau del Tauró, una especie de petit museu dedicat a aquest bitxo, és curiós que terra endins i enmig d'un poble rodejat de vinyes i hagi aquest lloc.
També cal destacar la petita remullada al travessar el Foix, el Manel amb pneumàtics llisos, l'esquirol que ens ha creuat, un bon esmorzar amb el Marín i la seva mili a la marina, una pixadeta comunitària amb la panxa plena, l'equip Bici x Tutti, les rampes del camí del fill de puta, la cerveseta a la Figuera i altres coses que ens han fet passar un matí de btt divertit i amb bona companyia.
Total uns 45 km amb 600 m de desnivell.





2 comentaris:

CICLISMO NINJA ha dit...

Lo hemos pasado super bien. A los q las pillen, felices vacaciones!!!

alex zulo ha dit...

guapa la sortida !!
el que compta , facis el que facis es pasar-s'ho bé , pa todo lo demas , ya nos dan por saco a diario !! bon "palutó" nengs !!!