dilluns, 30 de novembre del 2009

Dahom Jetstream P8. Presentació en societat

El diumenge passat a la Fira-Concentració de plegables vaig poder provar la Jetstream P8, una de les plegables de la casa Dahon. Aquesta bici feia temps que m'he la mirava i gràcies al company Josep Franco vaig acabar de decidir-me. L'altre plegable que tenia, la Monty F20 la vaig poder vendre i vaig comprar-me aquesta.
Aquesta bici és més polivalent que l'altre, porta doble suspensió, és més alta de caixa de pedalier, els components són bons i penso posar pneumàtics de taco ( bmx de 20") i amb ella podré fer alguna cosa més que amb l'altre.
Aquest diumenge passat vaig anar fins a la desembocadura del riu Foix a Cubelles per provar-la i fer algunes fotos.

2 comentaris:

CICLISMO NINJA ha dit...

Pedazo de bici plegable, con doble suspensión, negg!!! Ya vi q los ojos te hacían chirivitas!!! Y el color y la robustez del cuadro. Si señor, solo se vive una vez.

Rodacorriols ha dit...

Molt elegan la nova bici. Aixó de la doble suspenció enganxa :)

Pel que fa a les rodes segur que ja tens candidata pero...aqui va un altre opció: les Marathon de Shwalbe i el model extreme potser et poden fer bon servei.

http://www.bike-tech.net/?mmod=staticContent&IDf=38

Nosaltres varem dur les Marathon XR per la transpirinaica i cap problema. I a la plegable que aquesta setmana fa 9 mesos, porto les Marathon plus amb 1800km i tambe he fet pistes i a dia d'avui ni he punxat ni cap altre problema.

Apa a disfrutarla.

Ferran