dissabte, 7 de novembre del 2009

Tres Pics i repicó

Sortida de btt per anar a pujar els 3 Pics que rodegen Vilanova, per ordre hem pujat El Montgròs (358m), el Pic de l'Àliga (465m) i el darrer la Talaia (279m).
Aquesta volta no és massa llarga, 39 km però el desnivell positiu és important, ens han sortit 923 m.
El tomb l'hem fet en sentit contrari a les agulles del rellotge, això ens ha permès arribar a dalt del Montgòs al km 12, parar a esmorzar a Canyelles al km 20, amb la panxa plena pujar les dures rampes del Pic de l'Àliga i fer cim al km 25, d'aquí ja en baixa i carenant fins al darrer cim, la Talaia al km 32. El repicó (cerveseta) a la masia la Figuera al km 36 i arribada a Vilanova al 39.

El grup ha estat format per els germans Palacios, Carles i Toni, en Joan Antoni Marín, Rafa, Antoni Gil, Josep Mª que ens ha deixat a Canyelles i jo.
Aquest volta ens ha permès tenir unes vistes d'alçada molt importants sobre el Garraf i el Penedès i que alguns companys hagin accedit a llocs que no hi havien anat mai.
La ruta és el 100% ciclable ja que passa per bones pistes i trams asfaltats, com a incidències cal destacar una punxada d'en Marín, una caiguda del Toni sense importància, una reparació del fre de disc d'en Gil, els matolls secs que hem trobat al camí del costat del Portal d'en Roc que ens han barrat el pas i hi que ens han fet riure i complicar el bon passar i la pèrdua d'en Gil als darrers km.

2 comentaris:

CICLISMO NINJA ha dit...

Es una sortida molt tìpica però tambè molt interessant amb molts tipus de terreny. Me la apunto para hacerla pronto. El miercoles hice la misma parte del Puig de l´Àliga i fins a Casa Alta m´encanta. Bona ruta!!!!

Anònim ha dit...

Me impresiono la vista desde La Atalaya donde se ve el pantano de Foix, no habia subido nunca. La salida es dura pero vale la pena por las vistas desde Los Tres Pics.

Rafa.