dissabte, 19 de desembre del 2009

De la platja de Coma-ruga (El Vendrell) a la del Far (Vilanova)


Dissabte gelat, molt de fred, però dia molt assolellat que ha permès tenir un dia molt clar.
He agafat la bici plegable i he anat a fer un tomb pel litoral amb l'ajuda del tren que m'ha portat fins a l'estació de Sant Vicenç de Calders a tocar de la platja de Coma-ruga (El Vendrell) i el punt d'arribada ha estat la platja del Far a Vilanova i la Geltrú.


Aquest recorregut ja l'havia fet el novembre del 2007, ara fa més de dos anys. Hi han hagut algunes millores en els passejos marítims i fa de més bon passar, l'únic canvi que he fet ha estat tornar de de la Platja Llarga fins a Vilanova per un tram curt de carretera i trencar per Racó de Santa Llúcia fins a la Platja de Sant Gervasi, fa dos anys vaig agafar el camí vell de Cubelles a Vilanova deixant el litoral. El recorregut és curt i fàcil, és apte per ciclistes no iniciats i per familias, té uns 2okm tots plans i vas tota l'estona per la façana marítima.
L'anècdota ha estat que al travessar la Riera de la Bisbal entre Sant Salvador i Calafell, l'aigua estava totalment gelada i la bici relliscava.

1 comentari:

CICLISMO NINJA ha dit...

Es un recorrido q un día lo medí con el Google Earth y me daba eso, 20 kms para hacerlo corriendo. Es un reto q tengo pendiente, y volver en tren aunque igual es mejor cono tú lo has hecho y así no te enfrias con el sudor... bona máquina!!!