divendres, 4 de desembre del 2009

Ja fa tres anys !!

Avui fa tres anys que vaig iniciar la aventura d'aquest Bloc.
Tres anys de intentar explicar, comentar, penjar rutes, fotos, vídeos, anècdotes, crítiques i moltes coses més, tot relacionat amb el fantàstic món de la bicicleta, que suposo que heu pogut observar que m'apassiona.
El dia que vaig parir el nom del Bloc no tenia massa clar lo que seria i que hi posaria, però amb tres anys ja sé lo que vull posar-hi, són Retalls, trossets de tot lo relacionat amb la bici, la muntanya i altres coses... per això aquest títol.
Aquest Bloc poc servir per a poc o per molt, no ho sé, suposo que els que el segueixen hi troben de tant en tant alguna cosa que els hi pot interessar, a mi m'ha servit per una cosa molt important : Fer amics !!

6 comentaris:

Rodacorriols ha dit...

Felicitats! i per molts anys més de Retalls! a continuar amb la mateixa passió per la bicicleta i tot el que l'envolta.
Ferran.

Bici-Vici ha dit...

Moltes felicitats!!! I que durin aquests retalls!

Agustí ha dit...

Per molts anyssssssss!!!!
Agustí

Anònim ha dit...

Felicitats Carles. despues de cada salida estoy deseando que cuelgues la crónica de la salida en tu blog.
Las fotografias y los videos son espectaculares.
Gracias.
Rafa.

Anònim ha dit...

En un principi no l'hi veia gaire sentit en explicar el que un va fent, però amb tot aquest temps has demostrat l’interès que pot arribar a tenir l'activitat quotidiana, aquesta que a vegades fem de manera una mica rutinària.
Sincerament et felicito i desitjo que l'esforç que et representa mantenir el blog et faci sentir satisfet...i que duri.

CICLISMO NINJA ha dit...

Bueno, me considero un fan incondicional de tu blog y de la aventura e ilusión q tan bien sabes contagiar. Es un legado q dejas y a la vez un diario de tu vida. Cuando relees antiguas crónicas creo q entiendes el significado de las horas y horas q se le dedica al blog pero q en ningún modo es un trabajo penoso. Muy al contrario. GRACIAS PEL TEU BLOC, CARLES!!! PER MOLTS ANYS!!!