divendres, 11 de desembre del 2009

Per la Conca de Barberà amb BTT

Avui ha fet un dia espectacular, molt de sol i poc fred. He tingut la sort de poder fer festa a la feina i agafar la bici de muntanya.
Hem marxat els tres (el cotxe, la bici i jo) cap a Montblanc, a l'entrada del poble he deixat el cotxe i he anat a fer una volta d'uns 30 km per la comarca de la Conca, una volta fàcil, tota per pista i amb poc desnivell, uns 500m.
He passat al GPS una ruta d'en Murray amb sortida del poble de Pira, però jo he sortit de Montblanc, al costat mateix de les muralles.
La primera part de la ruta passa pels contraforts de la Serra de Prades per baixar a l'Espluga de Francolí, a partir d'ara el bosc desapareix i la ruta passa entre camps, passo per sobre de l'autopista i per sota de les vies de l'AVE (aquest és potser el tram menys agraït) passo per la Guàrdia dels Prats, per les pedreres de guix i alabastre de Pira, espai curiós amb piles de roca d'alabastre blanc, després arribo a Pira, circulo per dintre del poble i tot seguit enfilo una pista asfaltada que porta a Barberà de la Conca, aquest poble a dalt d'un turó té aquelles imatges de poble bonic i apinyat al voltant del campanar, passo pel costat del celler cooperatiu i agafo una pista de terra que va tota l'estona per la dreta de la Serra de Miramar per anar acostant-se cap a Montblanc, lloc d'arribada.
Aquest tipus de sortides van bé de tant en tant, puc badar amb el paisatge, fer fotos, portar un ritme tranquil i anar gaudint dels plaers de la bici.






3 comentaris:

Agustí ha dit...

Mol xula la sortida. Per la Conca de Barberà.
Si algun dia, també en divendres, vols conèixer el Bages.
Salut.
Agustí

CICLISMO NINJA ha dit...

Quéeeeeee caaabroonnnnn!!!!

CICLISMO NINJA ha dit...

Se ha acabado el buen tiempo, tu salida del viernes es un antes y un después... Sin duda!!!