dissabte, 16 de gener del 2010

A les 9 al Museu !!

Aquest a estat el missatge per avui, a les 9 al Museu (Museu Víctor Balaguer), lloc de sortida per la primera sortida de l'any en bici de carretera per a mi.
A la sortida ha aparegut gratament molta gent, els germans Palacios (Cales i Toni), en Rafa, Joan Antoni Marín, Jaume Simó, David, els Pastellé (pare i fill), l'Alejandro i jo, en total hem sortit 10. A la tornada hem tornat 13, no és que algú hagi parit, sinó que a la sortida d'esmorzar s'han afegit en Felipe, Sancho i en Josep Maria que rodaven per aquelles contrades.
La ruta ha estat pel pla, direcció Tarragona, per la costa que és lo que toca, de moment fora pujades i apretades de pinyó, s'ha de rodar que és lo que toca. Hem anat fins a La Riera de Gaià (Tarragonès), lloc on hem esmorzat i de tornada. A la tornada hem fet una mica de variant per Sant Vicenç de Calders.
Feia molt de temps que no tocava la bici de carretera, entre les festes i la btt la tenia abandonada.
Ha estat molt grat rodar amb gent que feia molts anys que no compartia pilot, gent com el Josep Mª, en Felipe i el Sancho, en total han sortit 82 km que per començar ja està bé.
En Toni Palacios ha aparegut amb la seva bici plegable, la Speed Pro de Dahon, una bona bici i que no té res a envejar a les clàssiques de carretera.
Durant el recorregut i l'esmorzar la gent parla dels seus objectius d'enguany, la Marmotte i la Paris-Roubaix, jo que d'entrada, que no en tinc d'objectius, hem deleixo pensant en que si alguna cosa m'agradaria poder fer alguna vegada a la vida seria la Paris-Roubaix. Ja veurem !!

2 comentaris:

CICLISMO NINJA ha dit...

Quina grupeta mes maja, felicitats, la Paris-Roubaix!!! Vinga Carles ánim, amb una bicicleta una mica adaptada es podría provar, suspensió, rodes mes amples... tu de aixó ets un crack!!! Vinga, per la crisis dels 50, es un grandissim objectiu!!!

ÁNIMM!!!!!

Anònim ha dit...

Carles que ya te he apuntado a la Paris-Roubaix !!!
Rafa.