dissabte, 13 de febrer del 2010

Fred, molt de fred !!

Des de els ulls de la gent de fora del món de la bici, deuen pensar que sortir amb fred és de bojos. Realment penso que tenen raó, el dia ha estat molt fred i amb la velocitat, la sensació era gèlida.
La peça de roba amb més èxit avui ha estat el Buff, peça que la majoria de ciclistes portem al coll, que és hereva de la típica braga militar i que ens a la regalen per reis o aniversaris. La majoria dels buff que veiem o portem estan fabricades a Igualada, a 50 km de casa. Be ja hem fet una mica de publicitat subliminal !!

A les 9 com sempre hem enfilat cap a les carreteres de la costa, menys mal que de moment feia sol i semblava que ajudava a passar el fred, però això no treia que la punta dels dits les tinguéssim gelades i la feinada que he tingut per poder fer fotos.

Hem tornat a passar per l'Arc de Berà, és el monument romà més vist pels ciclistes de la zona en pre-temporada. La parada a esmorzar a estat a la Riera de Gaià (Tarragonès), aquí la majoria del grup a fet parada i fonda en una bona taula. Nosaltres, el Sisco, el David i jo hem tornat sense gaudir dels plaers d'un bon entrepà, teníem d'estar d'hora a casa, un cafè a la barra i adéu.
Hem enfilat el camí de tornada a bon ritme, el Sisco (gran rodador), quan es posa tirar, la feinada que hi ha per seguir-lo.
Avui ell i jo hem coincidit amb la mateixa "xaqueta", la varem comprar uns quants fa uns 18 anys i encara anem a la moda, a l'esquena porta estampat "it's a lifestyle" (és un estil de vida), més o menys.
Total, els típics 82 km, gelats, però contents !!

2 comentaris:

CICLISMO NINJA ha dit...

Os esperaba en el Jaume Ier pues la Cote ha variado su recorrido por el interior y veo q habeis ido a la Riera. Un frio guapo hoy, tapados hasta los ojos. También me he encontrado a los Bartolos, hoy era día de Tarragona. BON CARNAVAL!!!!

Rafael Vallbona ha dit...

He llegit que t'estàs preparant per anar a la Roubaix cicloturista d'enguany.
Ostres, he intentat anar-hi un parell de cops i no he trobat mai companys. No m'acdeptarieu pas?
ep, sense compromís.
Salut i pedals.