dissabte, 6 de febrer del 2010

Tornem a Tàrraco !!

Tornem a Tàrraco és com una deria que tenim, aquestes primeres sortides de temporada ens ho agafem així, a rodar, rodar i rodar pel pla.
Jo, que poques vegades m'havia agafat en serio els començaments i acabaments de temporada, enguany toca fer-ho, tot és degut a preparar la Paris-Roubaix, ja ho porto clavat al cervell i tinc que començar a fer quilòmetres.
Hem sortit els nou de sempre, més el David, en Josep i hem tingut el retorn d'en Manel (Tusinu) desprès del petit problema amb una pedra, aquí podem veure la seva CRÒNICA d'avui, més endavant s'ha afegit en Sancho i el Mateu i a l'hora d'esmorzar ens ha acompanyat en Felipe, Parra, alguns companys més i en Sisco Benaiges, un plaer rodar amb ell, quants quilometres havíem fet junts als inicis dels Fermin's (colla ciclista de Vilanova) entre finals dels anys 70 i començaments dels 80 i més tard compartint moltes rutes tant per carretera com per muntanya, (FOTO)
D'anada ens hem trobat el típic vent de cara i de tornada, aquest cop si, l'hem tingut d'esquena i ens ha ajudat a rodar, de moment els típics 80 km, aviat anirem augmentant.



1 comentari:

CICLISMO NINJA ha dit...

Coyons y te ha dado tiempo a hacer el video... menuo Mega Crack!!!! Me he tenido q recostar en le sofá a hacer un poco de siesta pues he vuelto, medio doblao. Si-si, suavecito...