dissabte, 6 de març del 2010

Dissabte, carretera.

El títol del Retall d'avui és simple : Dissabte, carretera.

En el moment de començar a escriure m'han vingut al cap altres títols com : Licors i carretera, 100k per la carretera, Ens hem deixat al David, "Ciento y la madre por el asfalto", Cap a Loreto que falta gent, Tusinu striptease, etc ... Tots aquests títols haguessin valgut ja que reflexant part de lo que avui a passat, però m'he decantat pel títol més simple.

Avui ja hem avançat mitja hora i hem sortit a 2/4 de 9, 14 ciclistes : David, Rafa, Marín, Josep, Manolo, Alejandro, Sisco, Julio, Toni , Carles i Toni Palacios, Pastallé (pare i fill) i jo i més endavant hem aconseguit al Felipe, el seu cunyat, Sancho, Mateu i en Josep Mª, en total si no m'equivoco 19 ciclistes.
En Manel nomes arribar ja ens ha deleitat amb el seu striptease.
El recorregut ha estat el clàssic fins a Tarragona i uns quants hem anat a pujar el Santuari de Loreto, la resta del grup ens esperava al bar Jaume I per esmorzar. A l'hora d'esmorzar a passat un fet important, ens hem adonat que faltava el company David. Resulta que havia punxat i per un error de comunicació entre nosaltres s'ha quedat sol i a tornat cap a casa. Des de aquí li demano disculpes de tota la colla, aquests fets no poden passar, no podem deixar a un company tirat d'aquesta manera, entre tots hem entonat el "mea culpa".

L'esmorzar ha estat divertit com sempre i a l'hora dels cafès el cambrer ens ha obsequiat amb uns xarrups de licor, alguns amb noms amb relació ciclista com : "El afilador" o "Ritmo".


De tornada cap a casa el grup s'ha anat desfent, per davant uns quants ho han allargat una mica més i per darrera alguns han anat més tranquils.

Total a mi m'han sortit 100 km clavats, el primer centenar de la temporada.

Més fotos i informació al Bloc d'en Manel.





.............Petit homenatge gràfic a tres grans ciclistes : Felipe, Sancho i Mateu.

1 comentari:

CICLISMO NINJA ha dit...

Qué gordo estoy, horror, he tenido q hacer eso porq me había dejado los tirantes del culotte debajo la camiseta y mis pezones son muy delicados... lo q no me explico qué rápido sacais la cámara, jodrrrr!!! Si ha sido un visto y no visto... así q dejando gente por la carretera, uy!!!! Eso si q duele!!!!