dissabte, 10 d’abril del 2010

Refredat i 5a etapa de la Volta al País Basc


Dissabte matí, un dia assolellat, ideal per sortir en bici i jo a casa amb un refredat de la hòstia, realment tinc mala sort. Ara comencen aquests dies que no et pots perdre una sortida, s'han de fer quilòmetres per poder arribar bé als objectius de la temporada.
A part del refredat, s'ajunta el mal humor de voler i no poder, en fi, resignació !!


Estic escrivint aquestes ratlles i encara tinc a la boca el bon regust que em va deixar ahir la 5a etapa de la Volta al País Basc, (la donen per Teledeporte, avui es disputa la darrera etapa). Una etapa d'aquelles que fan afició i amb un final espectacular.
L'etapa anava d'Eibar a Orio (170 km), amb la típica orografia d'Euskalerria, pujar, baixar, terreny poc pla i amb un paisatge espectacular, però la sorpresa o parany, estava a 15 km de l'arribada a la vila marinera d'Orio, quedava la pujada a Aia (frontón) una ascensió curta de menys de 2 km però amb unes rampes terribles de més del 20%. Feia temps que no veia posar peu a terra i recargolar-se als ciclistes professionals, és d'aquests finals d'etapa que cal tornar a veure en vídeo i recrear-se de l'espectacle.
Llàstima de la caiguda d'Ametz Txurruka (Euskaltel), en el moment que anava primer i escapat, més endavant un bon atac del català Joaquim Rodríguez al port d'Aia que l'ha portat a la victòria.



VAL LA PENA DESTINAR 8 MINUTS A VEURE AQUEST VÍDEO :

6 comentaris:

j o a n f t ha dit...

Espectacular!!! Ahir ho vaig veure en directe per la tele i vaig difrutar com un nen petit... A mes, vaig tenir la sort d'estar pedalant per alla mateix aquest cap de setmana passat! :D

http://websavelo.blogspot.com/2010/04/aiba-txirrinda-1-entre-donosti-i.html

CICLISMO NINJA ha dit...

Carles resignació pero tranquilo, llegas de sobras a la Paris-Roubaix por cierto q la dan mañana en teledeporte a las 14:30, seguro q tus patas se pondrán tensas y será un entreno invisible bien bueno. De la etapa al Pais Vasco, menos mal de ese "puertecito" llamado AIA, ya lo subieron hace 2 años lloviendo y la rueda patinaba. El Joaquim Rodriguez montó un 29!!! Un desarrollo de cicloturista!!!Fué INCREIBLE!!!

alex zulo ha dit...

ànims coses que pasen , un refredat es un refredat ! tranquil hi ha mes dies ke llangonisses !

si ke ha fet bon dia si ! jejeje !:-)

Anònim ha dit...

Si et serveix de consol jo estic igual que tu...des d'avants de setmana santa i encara em dura.
Aquest canvis de temps no porten res de bo!.

Anònim ha dit...

Hola Carles,soc el Sergi Batlle,spectacular el video!!En Quant al teu refredat,no res home,3 dies i arreglat!Jo si que en tinc per més,em va sortir una hernia inguinal el 26 de març i me la vant opperar el 31,la setmana santa de penitencia a casa sense bici,ara ja estic be,pero 3 setmanes mes sense bici s´em fera pesat!!!

carlessol@gmail.com ha dit...

Hola Sergi, quina putada lo de l'hernia, jo ja se de que va això ja que també estic operat.
No et preocupis que aviat tornaràs a pujar en bici.
Salut i a recuperar-se