dimarts, 20 d’abril del 2010

Sortida per treure els mocs


El títol no pot ser més clar. Hem sortit a rodar el Rafa i jo amb dos objectius, primer suar i treure la resta de mocs que ens queden al cos, després dels refredats que arrosseguem els dos i segon a rodar i rodar.
Avui hem tingut bones sensacions, la sortida ha estat la típica de costa, fins a Roda de Berà per la costa i cap al poble per tornar per l'interior cap a Sant Vicenç de Calders, el Vendrell i cap a casa.
Uns 65 km a bon ritme, que per dimarts a la tarda, per mi ja està bé.


Hem parat un moment ja que al Rafa li ha sonat el mòbil, he vist un cartell de senyalització a la carretera i he aprofitat per fer una foto i ràpidament m'ha vingut al cap una cosa, aquest cartell marca la vida de molts vilanovins, sempre entre Tarragona i Barcelona, estem a la mateixa distància dels dos llocs, 44 km. Jo potser sempre m'he trobat més aprop dels tarragonins, anar cap a Barcelona no era fàcil, primer passar per Sitges, uf ! i més tard les costes del Garraf. Estem a la frontera de la "provincia"
Ara les autopistes han unit molt a la gent, potser massa i tot, ja no sabem d'on som i on anem, és el preu de la globalització.

1 comentari:

CICLISMO NINJA ha dit...

Ànims Companys!!! Mas de 2 meses aún para afinar y hacerlo muy bien. Si quereis, en mi calle hay obras y no acabarán para junio...