diumenge, 18 d’abril del 2010

Sortida semi-improvizada

................................................................Foto, gentilesa d'en Manel.

Com diu el títol, la sortida d'avui ha esta semi-improvisada.
D'entrada no ho era, ja que he sortit amb el club (Unió ciclista Vilanova), feia molts de temps que no hi sortia i que no hem posava el mallot. Entre les sortides de btt, tàndem, plegables, single i que acostumo a ser un ciclista que a vegades m'agrada anar en solitari, no tinc massa afició a la militància de club.
D'entrada surten els diumenges i es divideixen en la 1a i la 2a, els més forts i més rodats van a la primera i els altres a la segona, jo cap a la segona, ahir ja havia fet 94 km i els de la 1a anaven a pujar Begues i la veritat no en tenia masses ganes.
Conclusió, hem pujat les Colines, hem enfilat cap a Sant Cugat de Sesgarrigues iSant Sebastià dels Gorgs, he anat amb el club fins el trencall de Sant Sadurní, ells anaven cap a Gelida i començava a ploure i encara arrossego el refredat.
Aquí ha despertat la meva faceta solitària i improvisada, he girat a l'esquera per anar cap al Pla del Penedès, Guardiola de Font-rubí, La Rovira roja, la Bleda, les Conilleres, Les Cases noves, Lletger, l'Arboç, Pantà i cap a casa, total 84 km.

2 comentaris:

DBG BICIS ha dit...

Visca els solitaris,també som d'aquets món!

CICLISMO NINJA ha dit...

Yo he metido al Ángel por los caminos rurales desde la Munia hasta Sant Marçal y hasta Lletger y ha flipado. El con sus ruedas nuevas de carbono y tubulares, le he dicho, si no vamos pápidos no pasa nada. Veo q al final has hecho 900m de desnivel, nosotros 1100, no has subido Begues pero como si lo hubieras hecho. A ver si remite por fin el resfriado. SALUT!!!