divendres, 25 de juny del 2010

Preparant la 3a Trobada de Tàndems

Feia dies que no sortíem amb el tàndem, el ciclista només té dues cames i la feinada que hi ha per poder combinar totes les disciplines de la bicicleta, a part l'Eli arrossega unes molèsties a la cama i no cal forçar de moment.

Ja estem preparant la 3a Trobada de Tàndems i cal posar-se les piles, aquest any el lloc escollit per la sortida és el poble de Sant Martí Sarroca (Alt Penedès).
Avui hem fet el recorregut que lo més segur serà la volta que farem el dia 5 de setembre per la Trobada, té 41 km i passa per pistes asfaltades i carreteres entre masies, vinyes i pobles de l'Alt i Baix Penedes.
Al km 20 arribarem al lloc d'esmorzar, a la Societat i d'aquí continuarem la ruta per planes i suaus turons del Penedès.
De moment no penjo ni el mapa ni la ruta que hem fet ja que no és definitiva i volem mantenir el factor sorpresa pels tamdistes que vinguin a fer la volta amb nosaltres.
Cal recordar que l'any passat amb sortida a Castellet ens varem reunir 36 tàndems vinguts d'arreu.
La volta d'enguany pensem que per paisatge i recorregut és més entretinguda que la de fa un any, això no vol dir que sigui més dura, al Penedès no hi ha fortes pujades.
Tot el recorregut passa per asfalt, hem intentat cercar els llocs menys transitats i hem escollit bastantes pistes asfaltades entre camps, això permet poder fer tota la volta amb tàndems de carretera o de muntanya.
El dia ha estat espectacular i el sol a apretat de valent, dona gust gaudir de la tranquil·litat de la zona.

2 comentaris:

CICLISMO NINJA ha dit...

!!!LA FAMILIA, UNIDA - CICLISTA- JAMÁS SERÁ VENCIDA!!!

Anònim ha dit...

Després de dies de petites modificacions, avui ja he trobat una "sufridora" i hem fet una mica de rodatge proba de tàndem.
No se com t'ho fas però sempre emboliques la troca...i que duri.
Fr&Co.