dilluns, 12 de juliol del 2010

Dilluns, jornada de descans del Tour

Avui dia de descans al Tour de França, després d'un cap de setmana poc actiu he agafat la bici de muntanya per anar a fer un tomb per les rodalies.
La veritat que no se els km que he fet, m'he quedat sense pila al comptaquilòmetres, però quasi millor que hagi estat hagí, ja que he anat més tranquil.
De tant en tant s'ha d'anar a recórrer el territori que t'envolta, es detecten canvis i novetats. He passat per llocs que feia temps que no hi passava, el primer el Pi gros (arbre monumental) a tocar de la Masia Cabanyes, després cap a les bodegues Jaume Serra on he pogut observar la construcció d'unes caves noves amb un gran moviment de terres, cap a la Masia de les Mesquites, desgraciadament mig enrunada i plena de pintades, cap el Portal d'en Roc i baixada pel camí del fill de puta, ple d'herbes altes que dificulten el pas i les dues típiques cadenes, camí que et porta fins a la carretera del Pantà, d'aquí cap a Rocacrespa, he girat a l'esquerra per la pista que porta a la Masia del Salze, aquí he parat a fer la foto al cable i al ganxo que encara queden, ho feien servir per transportar material entre les dues ribes del Foix els dies que portava aigua. El camí porta a Mas Trader a tocar de Cubelles, travesso el poble i pel camí vell fins a casa.

1 comentari:

Rodacorriols ha dit...

Esta bé sortir de tan en tant sense dades ni cap informació que estimuli inconcientment el ritme de la sortida...tot i que estem tan acostumats a anar amb les dades del Contakilometres que potser es pitjó la falta d'info...uf! :)

Avui etapon al Tour...quines ganes de que sigui l'hora!