dissabte, 3 de juliol del 2010

Pel Baix Ter amb tàndem

Aquest cap de setmana hem estat pel Baix Empordà, bona terra per anar amb bici i per fer una mica de relax, que ja tocava.
Aquest cop la bici escollida ha estat el tàndem, és la màquina ideal per rodar amb parella, sense presses i pel terreny amable del Baix Ter.
El lloc escollit per l'estada i de sortida ha estat Peratallada, lloc del municipi de Forallac, municipi medieval amb un encant especial.
L'objectiu de la sortida no era fer molts km, ni una bona mitja, ni anar a pujar cap coll, l'objectiu era i ha estat fer una volta tranquil.la, gaudint del sol, del paisatge, de l'entorn, que per cert és excepcional i arribar a la desembocadura del Ter (Gola del Ter), a tocar de l'Estartit i donar-se un bon bany a la platja. Però al passar per Torroella i anar en direcció al litoral, ens hem trobat que al davant nostre teníem una espesa boira que ho envoltava tot, el riu, la costa i el mar, la sensació ha estat molt estranya, la visió era d'uns 50m, no gaire més, hem arribat a la sorra i ens hem banyat, sense sol i rodejats d'una espesa boira, quelcom espectacular !!
La volta ha estat d'uns 42km, tant per asfalt com per pistes de terra, hem passat per Sant Feliu de Boada, Sant Julià, Fontclara, Fontanilles, Gualta, Torroella i tornada pel mateix lloc fent algun canvi per Palau-sator.