diumenge, 18 de juliol del 2010

Qui no te feina, el gat pentina !!

Tenia ganes fer alguna cosa que feia dies que no feia.
Fer proves amb les càmeres i mini-càmeres de vídeo a dalt d'una bici i editar un vídeo. Ja fa temps ho vaig fer a dalt de la btt i va ser amb la GoPro, aquest cop la bici escollida a estat la plegable Dahon JetStream P8 i per la pista asfaltada a darrera de Castellet.
Les 4 càmeres d'aquest brico-collage de vídeo són:
La Sanyo Xacti, la Oregon Scientific, la Hero GoPro i la Mini DV.

Evidentment que la càmera que dona millor resultat és la Sanyo Xacti, però no és una càmera especifica per col·locar-la al casc o a la bici, és la típica càmera petita de ma per gravar tot tipus d'escenes i amb 10 megapixels.

Pel meu gust la millor de les quatre per fer aquest tipus de vídeos és la Hero GoPro, la pots col.locar on vulguis, porta molts tipus d'ancoratges, té 5 megapixels, amb un gran angular que dona unes imatges originals i amb bons colors i va protegida amb una carcassa de plàstic.

La Mini DV, té moltes possibilitats degut a lo petita que és, és molt econòmica, uns 20€. Té limitacions degut a la seva mida i a la seva qualitat, els botons costen de manipular i té poca resolució, però se'n pot treure profit d'ella.

La pitjor pel meu gust és la Oregon, per lo que val, uns 120€ dona pitjors imatges que la Mini DV, ara al seu favor té que si plou es pot mullar, està envoltada de goma i queda protegida dels cops, aquesta és de les més antigues i ja ha sortit un model millor.

Aquí va el vídeo:

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Al menys t'en deixes 3, dues a les rodes i la de recanvi...de cameres.
Esta molt be per veure les possibilitats que ofereixen.
Fr&Co.

CICLISMO NINJA ha dit...

PLAS-PLAS-PLAS!!! Gran trabajo y grandes posibilidades, sin duda el gran angular da una sensación de movimiento y espacio genial, me gustaría probar el gran angular de la miniDV en mi móvil, seguro q funcionará muy bien. GRAN VIDEO CARLES!!!