dilluns, 18 d’octubre del 2010

Fresqueta, vent, via verda i amics

Aquest passat diumenge vàrem fer cap a l'estació abandonada de Vall-de-roures per fer un tram de la via verda de la Terra Alta, Val de Zafán i Baix Ebre, són els tres noms que té el mateix recorregut al passar per diferents territoris.
Aquesta forma de fer ciclisme a les vies verdes serveix per una cosa molt important, per fer amics i conservar els que tens. Son sortides sense massa esforç físic, sense estar pendent de les mitges, dels quilometres, de les pujades, son sortides per fer tranquil·lament, veient passar el paisatge al costat teu i al teu mateix ritme, son sortides per fer fotos, per fer conya, per xerrar, per fer un bon dinar familiar, en definitiva son sortides per compartir.
De Vall-de-roures a Xerta hi han uns 50 km plans i de cara avall, el paisatge és encisador, t'endinses per dintre de les muntanyes per foscos túnels i travesses les valls per llargs aqüeductes, passes per Cretes, travesses el riu Algars, per Arnes-Lledó, Horta de Sant Joan, Bot, la Fontcalda, el Pinell de Brai, l'Ebre i Xerta, tot plegat t'envolta i et fa desconnectar de les rutines diàries.
La veritat que de tant en tant va molt bé fer aquest tipus de sortides.







3 comentaris:

Anònim ha dit...

Buena salida y buena compañia, gracias a todos por el buen ambiente. Tenemos que repetirlo mas a menudo.
Rafa.

CICLISMO NINJA ha dit...

Yastaba yo preocupao q no veía la crónica. Sol, amigos, todo cuesta abajo y buen tiempo. ¿Se puede pedir mas?

chema ha dit...

muy guapo autentico haber cuando hacemos otra gracias carles CHEMA