dimecres, 27 d’octubre del 2010

La Coleman Zeus va prenent cos

Després de veure la col·lecció de bicicletes clàssiques que té en Arturo Sintes a Menorca encara m'han agafat més ganes de anar restaurant i muntant la Coleman Zeus. Per cert, ja se que la bici és del 1980, o sigui que té uns 30 anys.
Ja he trobat les dues rodes amb carrets Zeus i llantes Mavic (Monthlery Pro) per tubular, les altres que tenia no eren Zeus i desmereixien la bici. També he tingut la gran sort de trobar un pinyó de 6 corones original Zeus 2000 (14x24) i nou per estrenar.
També he localitzat a Segundamano un desviador original i dissabte ja el tindré.
He col·locat unes gomes negres a les manetes de fre, no son originals, però de moment fins que no en trobi unes Zeus aniré amb aquestes (trobar les gomes ja serà més difícil).
Ja tant sols queda posar fundes, cables, desviador, cadena i encintar el manillar.
A part he creat un Bloc amb el nom de PEDALS DE CLIP, amb la intenció d'anar recuperant bicis clàssiques i de cara a la propera primavera fer una concentració amb les nostres vintage pel Penedès.

5 comentaris:

Lluis Ciclista ha dit...

veig que compartim la mateixa malaltia contagiosa ...
a la primavera m'apunto a l'Eroica catalana

ininbita ha dit...

Jo també hi seré.

Les gomes de les manetes Zeus són introbables, de les Campagnolo ja hi ha qui n'ha tret motllos y se'n fabriquen de noves però de Zeus gairebé no se'n troben ni destroçades.
Aquestes que hi has posat queden prou bé. El que no m'agrada gaire és el seient, però la bici t'està quedant genial, enhorabona.

carlessol@gmail.com ha dit...

Això s'està animant !!

A Vilanova ja hi ha una bona colla que estem recuperant bicis clàssiques.

Tens raó, és com una malaltia, però sana.

El seient no queda gaire bé, ja ho sé. Tinc un Turbo-Bernad Hinault (1980) de la època, a lo millor el col·loco.
Gràcies.

Anònim ha dit...

Pedals de clip, per descomptat, però potser també frens que no siguin "dualpivot", manetes de fre amb cables per fora, quadres amb racords...ui, ui, que això es molt selectiu.
Fr&Co.

CICLISMO NINJA ha dit...

No puc seguir la vostra roda... tándems, plegables, single speed, mountain, carretera y ahora clàsiques... mare meva, perdo pistonada, demà veurè una Benotto, pero no tinc pressa, el Josep Fran&Co es el meu mànager!!!