dissabte, 9 d’octubre del 2010

Montblanc-Vilanova i la Geltrú amb bici plegable




De Montblanc a Vilanova ja hi havíem anat dues vegades amb btt, una per la ruta més baixa i un altre cop per la ruta més alta.
Aquest cop s'ha m'ha fotut a la seva fer-ho amb bici plegable i per asfalt, amb la Dahon JetStream P8, una bici molt polivalent que em permet anar per quasi tots els terrenys i amb una combinació de plat i pinyons molt interessant. Va des de una combinació 53x15 fins a una 39x30, això amb un pinyó de 8 corones, evidentment no té les virtuts d'una bici de carretera, però per anar fent els experiments que a mi m'agraden ja està bé.
Tenir l'estació de ferrocarril a la vora de casa et dona peu fer aquest tipus de sortides combinant tren i bici. He anat fins a Montblanc amb tren, una hora i quart hi ja estic a la capital de la Conca de Barberà, el dia al baixar del tren estava molt negre, a punt de ploure, però he tingut la gran sort que no ha caigut ni una gota.
Ja sortint lo primer que m'he trobat ha estat el Coll de Lilla (580m), fa de bon pujar la carretera és ampla i no té grans desnivells, la baixada és ràpida, passo per davant de les Fontscaldes i avall cap a Valls. A les a fores de la capital de l'Alt Camp ja enfilo cap a Alió i més endavant cap a Rodonyà, giro a l'esquerra i em veig en ganes d'anar a pujar a la Juncosa del Montmell, ràpida baixada cap a la Bisbal del Penedès, passo per l'Ortigós (sempre m'agradat aquesta gran masia), baixó direcció el Vendrell i giro a l'esquerra per passar per Santa Oliva, surto per pistes asfaltades a Bellvei, encara tinc forces per anar a pujar Clariana, baixo cap al Pantà de Foix i ja tant sols queda la petita pujada d'en Corral del Milà i cap a casa.
Total uns 80km i 1000m de desnivell amb bici plegable, per avui ja ha estat bé !!




2 comentaris:

CICLISMO NINJA ha dit...

Ostràs neng, quina passada, les rodes de 20¨ fan q tot sigui mes penós però aquesta bici de "titanio" ès increible. Ja estàs fet un roure neng, Clariana i tot, quina màquina!!! Aquets "puntazos" et donen de cop o ès pensen amb antelació?

carlessol@gmail.com ha dit...

Manel, aquests "puntazos" que dius tu no em donen de cop, les coses a aquestes edats es planifiquen una mica. Ja feia dies que hi anava al darrera per fer-ho. El Josep Franco m'hagués acompanyat, lo que passa que encara està de baixa.