dilluns, 25 d’octubre del 2010

X Volta Cicloturista a Menorca

Hem tornat de participar a la X Volta cicloturista a Menorca, tres dies pedalant per les terres menorquines de ses Balears.
Temperatura ideal per pedalar, bones carreteres, bon ambient i 300 ciclistes. Aquest any els ciclistes convidats han estat en Pedro Delgado, Carlos Sastre, Chechu Rubiera, Carlos Castaño i el periodista televisiu Carles De Andrés.
El divendres per la tarda una sortida curteta per fer una mica de turisme, 40 km i a l'arribada presentació i recollida de dorsals amb els professionals convidats.
El dissabte etapa de 115 km, aquesta ja a molt bon ritme que ens porta fins a Ciutadella i passant per un entorn privilegiat. Per la tarda xerrada-col·loqui amb els convidats.
El diumenge etapa curta d'uns 65 km però amb la dificultat de pujat al Toro, sostre de l'illa i amb unes fortes rampes que ens han fet patir de valent.
Aquesta volta a part de rodar amb bicicleta serveix per fer turisme, fer amics i tenir el privilegi de poder pedalar al costat de ciclistes coneguts i que tantes hores ens han fet passar davant de la tv.
Cal destacar la simpatia i companyerisme d'en Pedro Delgado, d'en Chechu Rubiera o del mateix Carles De Andrés que desprès d'aguantar la pressió de tots nosaltres van estar molt a l'alçada. Molt diferent és en Carlos Sastre, és un ciclista distant, poc comunicatiu i la veritat una mica "soseras", per ordres del seu equip no va poder participar a la marxa amb bicicleta, si que ho va fer amb cotxe.
De Vilanova també hi va anar un altre crack, en Francesc Felipe, amb 72 anys a les seves cames, el ciclista. I de Vitòria un altre personatge il·lustre, en Jesús Ibisate amb 82 anys i pujant al Toro. "Dos tios con clase". Realment ha estat un plaer compartir dies i ciclisme amb aquestes grans persones.
Cal destacar el bon saber fer de l'organitzador de tot això, en Arturo Sintes, un apassionat del ciclisme i de la bicicleta, en el recinte firal vàrem poder observar part de la seva col·lecció de bicicletes clàssiques.



2 comentaris:

CICLISMO NINJA ha dit...

JODER MENUDO RECURDO!!! GENIAL-GENIAL, MAS INTERNACIONAL Q NUNCA.
FELICITATS NENGG!!! MENUDO AÑO..

Rodacorriols ha dit...

I tant! quin any Carles. Amb aventures com aquestes fins i tot m'agradaria fer carratera. Algun dia fare una clàsica.
Felicitats i a per noves aventures!