dissabte, 6 de novembre del 2010

Cap a la vella i bella estació

A vegades les sortides funcionen segons el recorregut que vols fer o segons el lloc on vols anar a esmorzar.
Avui lo primer que hem triat ha estat el lloc per anar a esmorzar, hem anat a la vella estació de Roda de Barà, un lloc on ja no hi passen gaires trens, però que val la pena visitar, és un lloc pintoresc, guarnit com una estació d'abans, amb molts objectes, quadres, fotos i a part un bon lloc per parar a menjar alguna cosa.

Hem sortit de Vilanova en Rafa, Chema, Alejandro, Marín, David i jo. Durant el recorregut fins a Roda ens hem anat trobant diferents grups de ciclistes de Vilanova i l'anada per la costa ha estat força entretinguda, amb pinxasso d'en Rafa inclòs.
Després de l'esmorzar el grup s'ha dividit, en Rafa i el seu germà Chema han tornat un altre vegada per la costa fins a casa i els altres quatre hem enfilat cap a Bonastre, Masllorenç, La Juncosa del Montmell, La Bisbal, Llorenç del Penedès, l'Arboç, carretera del Pantà i Vilanova. A la tornada ens ha passat lo mateix que l'anada, ens hem tornat a trobar molts ciclistes de Vilanova, el grup de la Cotesua que tornava de la seva volta. Total 85 km força entretinguts.

1 comentari:

CICLISMO NINJA I ha dit...

ESSSEEEEE CHHEEMMAAA!!!! La vieja estación sin duda es un lugar muy guapo para llevar a alguien por la zona. Es un museo-restaurant muy vintage!!! Quizás una alternativa para una futura ruta tándem??? Hay subidas pero también la carretera auxiliar de la autopista menos transitada, y luego ir al Roc de Sant Calletà... unas carreteras para estudiar. Tenemos pendiente un sábado los caminos rurales del Prat... se pueden hacer con single-speed.