dimecres, 22 de desembre del 2010

Amb btt pel cor del Garraf

Bona sortida la d'avui, 42 km (840 m de desnivell) pel Garraf fins arribar a la Plana Novella, al vell mig del Massís. De bon matí molt de fred, però més tard el dia i la temperatura ha estat molt agradable.
Hem sortit de Vilanova 7 ciclistes de muntanya, en Marín, Carles Palacios, Manuel Fernández, la seva dona Olga, David Ruiz, David Ocariz i jo.
Hem arribat fins a Palau Novella, previ pas per Can Macià (Ribes), pel Coll de la Fita (Sitges) i per Jafre, aquí a Jafre hem fet una petita parada per fer una visita i contemplar lo que queda d'aquest lloc, en Manuel i la Olga no hi havien estat mai i que millor que fer una parada per veure-ho.
Arribats a les primeres cases de la urbanització que hi ha a la Plana Novella hem parat a esmorzar en un bar, entrepans, bon ambient i en Marín explicant les seves batalletes.
Després hem reculat fins a Jafre, avall per senderol fins a arribar al començament de la pujada del Masets, aquí hem girat a l'esquerra i hem agafat el GR (hem anat un tram a peu per la dificulta del camí) que ens porta per la Cova negra, penyes d'en Marcè i Can Lloses. D'aquí cap a Sant Pere de Ribes, Castell de Sota-Ribes, la Masieta, la Serra, Torre del Veguer, on ens han barrat el pas un ramat immens d'ovelles i Vilanova.
Bona sortida i bon temps per anar amb bici.

Fotos David Ruiz i Carles Soler.
Vídeo David Ruiz.
















2 comentaris:

Nello69 ha dit...

Molt bé Carles, ha estat un plaer rodar amb vosaltres i descobrir aquests racons del Parc del Garraf!!! Tant a mi com a l'Olga ens ha encantat quasi tot el recorregut, ja ja ja!!! Esperem repetir sortida aviat...

Oscarjet ha dit...

Pedazo ruta! ara que tinc la meva arreclada a veure si topem !!