dissabte, 29 de gener del 2011

Compartir els espais i el ciclisme de muntanya

Amb aquest títol és podria resumir la sortida amb bici de muntanya d'avui.

Fa uns dies vaig rebre un mail d'en Agustí Grané, ciclista i impulsor del Bloc 100X100 cicloturisme amb seu a la capital del Bages, Manresa. En ell em deia que el proper dissabte, o sigui avui tenien previst fer la segona etapa de la guia Volta a Catalunya en btt d'en Josep Insa, la guia estructurada en 26 etapes, recorre el perímetre del Principat amb uns 1300 km.
Ja fa uns dies que vaig veure en el seu Bloc que havien fet la primera etapa que anava d'Olesa a Castelldefels i la pròleg de Manresa a Olesa.
Bé, ell em deia que la segona etapa, Castelldefels - Cunit passava per Vilanova i la Geltrú i que li agradaria compartir quilòmetres amb gent de la zona. Va faltar-me temps per contestar-li i dir-li que allà estaríem pedalant al seu costat.
L'Agustí ha fet l'etapa amb en Joan del Bloc Team Poal, en Ramon i dos companys més i de Vilanova i hem anat en Josep Franco i jo.
El recorregut que ells cinc han fet, ha tingut la dificultat de pujar les dures rampes del Rat-Penat per arribar a la Plana Novella, aquí els hem anat a rebre en Josep i jo, que hem sortit de Vilanova passant per Mas Alba. Després de les salutacions i presentacions obligades, els set ciclistes ja per pistes de terra hem enfilat cap a Jafre, lloc on hem esmorzat els entrepans que portàvem. Hem continuat cap el Coll de la Fita per baixar a Sitges. Aquí hem travessat tota la població fins a la platja de Sant Sebastià, per pujar a l'església pel darrera i fer la foto de grup a les escales. Hem resseguit el llarg passeig marítim fins al golf i d'aquí pels pedregosos camins dels Colls hem arribat a Vilanova per Sant Cristòfol i la platja del Far. A Vilanova, hem anat fins a la platja de Sant Gervasi, lloc escollit per acomiadar-nos, ja que ells han continuat fins al seu destí de Cunit i nosaltres dos cap a casa.

Ha estat una bona jornada compartint el territori, la bici de muntanya i creant amistats.



Tota la ruta complerta de la 2a etapa:




1 comentari:

Agustí ha dit...

Va ser una bona sortida cicloturista. “ Convivencia, ciclisme i turisme”
Moltes mercès per la vostra companyia i suport.
Salut.