dilluns, 17 de gener del 2011

L'etapa d'avui

Avui, Sant Antoni Abat, festa major petita de Vilanova i la Geltrú, dia dels burros, dels tres tombs i per tant festiu local.
He sortit per fer capil·lars, he agafat la Brompton de bon matí i he fet 500m d'anada fins a la Pastisseria Llorens (Cal Federal pels amics), al meravellós casc antic de la Geltrú, a la Plaça Lledoners, un dels millors forns-pastissers de les rodalies i he comprat un fantàstic tortell. He tornat fent 500 m més, poso la bici a l'ascensor i arribo a casa, aquí l'Eli i jo, o sigui amb tàndem ens hem cruspit el tortell dels tres tombs.
Després amb la panxa plena hem sortit a fer trekking fins a la rambla per veure un dels tombs, dels 3 tombs anomenats anteriorment.
Hem tingut valor de baixar fins al passeig marítim, increïble !! no hi havia ningú, tothom era al centre.
Només un bar obert per poder fer una cervesa (esport de risc) i a la terrassa hi havia aquest cartell, el de la foto.


L'etapa ha estat molt lluïda i dura, la rambla plena de gent, de carros i d'animals, tots suats (els animals) tirant de treballats carruatges plens de pijos i dels pocs pagesos que encara ens queden (una pena) i els genets molt boniquets dalt dels seus cavalls estilitzats (alguns creien que estaven a la feria de Sevilla, deu ser la globalització).
Ara per la tarda noto les "agulletes", relax i properament i tornarem !!

Vilanova i la Geltrú, carnaval tot l'any !!





4 comentaris:

DBG BICIS ha dit...

Aquest són els capil·lars que a mi m’agraden! Coll...ns, els altres són massa complicats.
Salut, pedals i jalar.

CICLISMO NINJA ha dit...

Aquí hay sabiduría, otros se hn ido "ya almorzados" o sea globo seguro, a dar una vuelta rápida para ver los burros... a ver qué cuenta el Álex!!!

Rodacorriols ha dit...

Bona etapa ;)
Se m'ha passat el cambi de manillar al principi tenies el de la P3L i ara portes el M3L, ja em vaig donar compte a la Desplega d'aquest any peró pensava que potser no era la teva...potser massa alt el model P.

Salut

carlessol@gmail.com ha dit...

Si senyor !! Ferran molt bona observació.
L'alçada estava bé , tan sols 1'5 cm més , però estèticament no m'agradava. Estic carregat de punyetes lo més segur, però així és més Brompton.

Salutacions.