dijous, 24 de març del 2011

4a etapa de la Volta a Catalunya

Una quants vilanovins ens hem desplaçat fins el Coll de Santa Cristina a veure passar "La serpiente multicolor", la 4a etapa de la Volta. Hi havia en Galimany, Chema, Isra, Pere Rovira (Ribes) i d'altres.
La veritat que el moment de passar el pilot és tant ràpid, que semblen un munt de cromos de colors acompanyats dels sorolls de les cadenes i tot en uns segons. Però la veritat que val la pena, son aquelles coses, sensacions, moments, sons, imatges que t'envolten i que t'omplen, això és tant difícil d'explicar, que tant sols ho pot entendre la gent d'aquest meravellós món !!
En Rafa i jo hi hem anat junts des de Vilanova, pel pantà, la Bisbal i el Coll, la tornada l'hem feta fins a la meta del Vendrell, amb una baixada entretinguda cercant bidons dels que els ciclistes han llençat. El Pere Rovira, quelcom espectacular, portava una motxilla per anar omplint, semblàvem nens recollint caramels.
A la meta hi havia l'Alberto amb l'uniforme de feina controlant el personal.
La tornada per la costa, amb un vent de cara que ens ha acompanyat fins a l'arribada a Vilanova, hem fet uns 74km.

3 comentaris:

CICLISMO NINJA ha dit...

Ahora sabemos por qué tira bidones el Rovira, porq los pilla gratis, ¿sabeis la anécdota supongo? En la Cote aveces, es sabido, q el Pere cuando tiene un día "bueno" va tirando él solo y no permite q nadie lo pase... supongo q es para entrenar mas fuerte o qué se yo, bueno, si lo pasas y no das bien el relevo acelera y no te deja pasar, te funde, se ve q tuvo sus mas y sus menos con algún gallito y se tiraron el bidón... de ahí viene la expresión: cuidao q te tira un bidón... Ya sabeis por qué los va tirando... Algú tenía que dir!!!

Unknown ha dit...

Un bon entrenament, si senyor, llastima que vaig haver de treballar, però a l'arribada m'ho vaig passar molt bé, i tinc una foto d'en Contador a la sortida del podium molt bona.

Unknown ha dit...

Va estar molt be la concentració espontanea al Coll, sempre es agradable passar un moment diferent.