dimarts, 15 de març del 2011

Aquest diumenge vinent, a caminar !


Aquest proper diumenge dia 20 de març, l'agrupació excursionista Talaia de Vilanova i la Geltrú, organitza la 53a Marxa d'orientació per descripció (I Trofeu Joan Virella), prova puntuable per a la XIII Copa Catalana de Marxes d'Orientació i Regularitat.
Els amics de la Talaia, aquest any, han escollit el poble de Canyelles (Garraf) com a lloc de sortida i arribada de la Marxa.
Val la pena participar en aquest tipus de caminades, desconnectes una mica de la bicicleta, coneixes a fons el territori, fas esport i fas amics.
La majoria de vegades ens pensem que coneixem el nostre entorn i cada any ens sorprenent els racons per on passem. La ruta cada any acostuma estar entre els 12 i 15km de distància i té una parada a mig recorregut on ens donen d'esmorzar. Els participants han d'anar en parella, seguir un full de ruta i passar per uns controls que posa la organització. Tot regulat sobre el temps de pas entre controls, això dona una puntuació que et serveix per saber la classificació final. (Reglament)
Nosaltres ja fa uns quants anys que hi participen i aquest any hi tornarem.
Any 2010 (Les Gunyoles), any 2009 (Clariana), any 2007 (Sant Pau d'Ordal).

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ja era hora que es recordi al Joan Virella, una de les persones que més ha fet per recuperar i mantenir la toponímia local, entre moltes altres coses de l'excursionisme. Es en part gràcies a la seva tasca que sabem els noms dels llocs que passem, cosa molt important i de la que ja en vas parlar fa temps en un retall.
Si no estic mal informat, la creu del Pic de l'Àliga la va fer ell.
Fr&Co.