dissabte, 19 de març del 2011

Retorn al Penedès

Fotos: Manel & Carles.


El títol hauria de dir retorn a l'Alt Penedès, això creient com crec, que som i forment part (els del Garraf) d'un Gran Penedès.
Avui ens hem endinsat a les seves entranyes, hem rodat per les seves carreteres tranquil·les i hem contemplat el seu paisatge.
En aquests moments el color del Penedès és marró, tant el de la terra com el de la vinya, vinyes llaurades i esporgades, a punt ja de que el sol de primavera les hi faci agafar el color verd característic, les faci madurar i portar-les a la barema cap al setembre. És la roda dels nostres camps de vinyes i nosaltres dalt de les nostres màquines veiem passar aquest tot aquest cicle.
Aquesta breu explicació romàntica vol acompanyar al relat de la sortida d'avui.

Ens hem trobat a les vuit, set ciclistes, en Sisco, Chema, David, Alberto, Vicente, Manel (Tusinu) i jo, més endavant hem incorporat al Josep i al Coco que venien de Sitges, feia temps que no rodàvem amb ells dos, ha estat un plaer. Més endavant ens esperava en Rafa que ha sortit abans. Total deu ciclistes, que ja és un bon pilot.

Hem deixat les sortides pel pla per endinsar-nos cap a l'interior, en direcció a Ribes i cap a la plana del Penedès, previ pas del petit pas de muntanya de les Colines, carretera tranquil·la i en pujada que ens porta a Sant Pere Molanta, fins aquí el grup a rodat trencat ja que la pujada ha fet anar a la gent a diferents ritmes. Passem per Sant Cugat de Sesgarrigues, Sant Sebastià dels Gorgs i arribem al trencall de Sant Sadurní, aquí ens ha deixat el Sisco que ha anat cap a dreta per tornar a casa pels Casots i en Chema que ha enfilat direcció Vilafranca. Nosaltres vuit cap al Pla del Penedès, aquí ens ha deixat el Coco que tenia que està d'hora a casa. Els set restants amunt pel lateral de l'eix diagonal (c-15) fins a les Casetes d'en Raspall, girem cap a Guardiola de Font-Rubí, lloc on esmorzem, a Cal Pau Xic, feia temps que no hi parava i hem sembla que hi trigarem, ens han fotut una bona clatellada.
Amb la panxa plena hem anat cap a la Rovira Roja, trenquem a l'esquerra en direcció Vilafranca, aviat girem a la dreta cap la Bleda, La Múnia, Sant Marçal, pugem les Masuques, Torrelletes, Castellet, pantà i cap a casa. Uns 85km a bon ritme.

1 comentari:

CICLISMO NINJA ha dit...

Clatellada sense music... jajajaa, bona grupeta, molt equilibrada amb molts fotógrafs, el mosaic de fotos es alucinant!!! Bona ruta, tindrem mes díes d´aquets. Bona caminada demà.