dijous, 17 de març del 2011

SS 30 km 42X18 4'92m

Sembla que la primavera ja ha arribat, bé en teoria ja la tenim a les portes, quatre dies. I ja hi torno a ser !!
Ja començo a fer aquelles coses no gaire normals, però que a mi m'agraden tant. Deu ser el canvi d'estació o que m'agraden massa les bicis i la Single Speed (una velocitat) la tenia una mica abandonada.
He anat a fer un tomb curt de carretera, Sitges, Ribes, Canyelles i Vilanova, uns 30 km a una sola velocitat, un 42X18, que equival a 4'92m per pedalada aproximadament. D'aquí bé el títol del Retall d'avui.
És una volta bastant plana, exceptuant la pujadeta a Vallpineda i la de Canyelles, la veritat que la de Canyelles ja m'ha costat una mica més i a sobre avui feia vent, de cara, com sempre !
La sensació d'anar amb una Single és especial, al començament busques els canvis a la pujada i evidentment no els trobes i a les baixades et tens que deixar anar sense pedalar. Però aviat agafes "el truco" i a disfrutar, sense preses i amb una bona cadència.

2 comentaris:

ininbita ha dit...

Molt bona!!
Bicicleta en estat pur: accelerar, frenar, conduir... la conexió amb la carretera esdevé directa quant no hi ha els pinyons pel mig.

També amb una bici de 5 pinyons i dos plats es pot fer un bon exercici d'adaptació al terreny... quan anem amb el 16 i el pinyó del costat no és un 17 ni un 15, tot passa per estirar una mica més les revolucions abans de passar al 14 o aguantar encara una mica abans de posar el 18 i seguir pujant.
L'evolució tècnica de les bicis ha tendit sempre a adaptar-se a la ment del corredor. Em sembla que és saludable de tant en tant que la ment del corredor hagi d'adaptar-se a la bicicleta, com a forma d'entrenament i de diversió.

Salut!

CICLISMO NINJA ha dit...

Me ha llegado una Orbea de 5 marchas y dos platos, pronto os pasaré las fotos para valorarla, tiene unos pedales Zeus!!! La voy a fotografiar y empezar a limpiar a conciencia, ¿Qué productos me aconsejais?