diumenge, 10 d’abril del 2011

La Portals 2011, Volta a Montserrat en BTT

Tarda de sofà mirant la París-Roubaix, com sempre espectacular. Llàstima en Joan Antoni Flecha, però novè és un gran lloc.
Gaudint i veient els llocs per on ha passat el recorregut i recordant-lo, ja que l'any passat hi varem anar, a la cicloturista, clar !

Després a escriure la crònica d'avui:
Hem anat a fer la Volta a Montserrat en bicicleta de muntanya. Avui s'ha celebrat la 2a edició de La Portals, volta a la Serra de Montserrat sortint del poble de Collbató.
De la Unió ciclista Vilanova i hem anat cinc ciclistes, en Celes Prieto (convidat per la organització), Joan Antoni Marín, Rafa Cruz, José Luis del Olmo i jo. També ens han acompanyat la meva dona Elisabeth i la Mari, dona d'en Celes que ens han fet algunes de les fotos del Retall.
La concentració ha estat multitudinària, 1500 inscrits més els que han participat sense dorsal.
La organització ha convidat a diferents personatges i esportistes en actiu i retirats com: Israel Nuñez, Josep Lluís Laguia, Carles Checa (motos), Ernest Rivera (periodista), Marino Lejarreta, Francesc Sala, Celestino Prieto, Jaume Vilamajó, Pepe Recio, Carlos Hernàndez, Joaquim Agudo, suposo que hem deixo a algú. En homenatge a Melcior Mauri, ara que fa 20 anys que va guanyar la Vuelta a Espanya.
La ruta ha estat dura, 57 km de distància i uns 1450 de desnivell. Aquestes marxes les fem més dures els mateixos ciclistes, ja que la majoria de vegades anem a un ritme que no és el nostre i després es paga.
Hem passat pel Bruc, el Bruc de Dalt, Can Maçana, per la vora de Marganell, Monistrol, pel costat del Llobregat fins a la Puda, la Colònia Sedó, Can Roca i final a Collbató. De sortida la ruta ha anat pujant fins al km 14 al coll de Can Maçana, que s'ha pujat bé ja que anàvem frescos, les pistes estaven en perfecte estat, però plenes de pols per falta de pluja, ha estat un constant trencames amb llargues baixades i constants pujades, una de les parts més dures han estat els darrers 6 quilometres des de la carretera C-55 fins a l'entrada a Collbató, suposo que pel cansament que portàvem.
El dia ha estat radiant i calorós, el paisatge espectacular i la organització perfecte. Dona gust participar en proves tant ben organitzades.





3 comentaris:

Anònim ha dit...

La organizacion en la salida y en la llegada bien pero en la marcha los que ibamos mas atras no habia agua y la comida que daban no era gran cosa.
Ha sido mas dura que lo que ellos mismos la venden, porque decir que la puede hacer todo el mundo que entrene tres o cuatro días al " mes " !!!!!!!!

Rafael Cruz.

CICLISMO NINJA I ha dit...

Te pillo las fotos para el blog del club y facebook si te parece, buena jornada. FELICITATS!!!

carlessol@gmail.com ha dit...

ok, Manel, cap problema.